NaslovnaObavještenjaVanredna skupština Strukovnog sindikata zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore biće održana...

Vanredna skupština Strukovnog sindikata zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore biće održana 12. decembra u 11 sati u Media centru USSCG

- Advertisement -

Najavljena reforma stomatologije, kao i mnoge druge teme koje muče ovu granu medicine, glavni su razlog što će se ponovo “aktivirati” sindikat.

Grupa doktora inicirala je inicirala Vanrednu skupštinu Strukovnog sindikata zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore. Ona će biti održana 12. decembra (nedelja) sa početkom u 11 sati u Media centru Unije slobodnih sindikata Crne Gore (ul. Ibrahima Koristovića 31, Podgorica).

Foto: commercial.bmoharris.com

“Poštovane koleginice i kolege, kao što ste upoznati u toku je reforma stomatološke službe, a imamo i niz drugih nerazriješenih pitanja. Imajući navedeno u vidu, kao i činjenicu da nas niko ne zastupa, smatramo da je neophodno obnoviti Strukovni sindikat zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore, koji već duži niz godina ne funkcioniše i čijim organima je prestao mandat.

U tom smislu, pozivamo sve zainteresovane članove/ce Strukovni sindikat zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore, kao i naše kolege/ce koji žele da pristupe Strukovni sindikat zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore, da prisustvuju Vanrednoj skupštini Strukovni sindikat zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore na kojoj će se: usvojiti izmjene i dopune Statuta Strukovni sindikat zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore; zabrati predsjednik i članovi organa Strukovni sindikat zaposlenih u stomatološkoj službi Crne Gore; razmotriti aktuelna situacija u vezi sa predstojećom reformom i našim budućim planovima, stoji u saopštenju podnosilaca inicijative.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -