NaslovnaObavještenjaDr. Siniša Kovačević Još Jednom Izabran za Predsjednika Udruženja Stomatologa Republike Srpske

Dr. Siniša Kovačević Još Jednom Izabran za Predsjednika Udruženja Stomatologa Republike Srpske

- Advertisement -

Poglavlje koje je zauvijek oblikovalo put Udruženja stomatologa Republike Srpske započelo je u petak, 13. aprila 2019. godine. Tog dana, dr. Siniša Kovačević dobio je snažnu podršku svojih dragih koleginica i kolega, preuzimajući vođstvo Udruženja. Taj nezaboravni trenutak označio je početak puta prepunog brojnih izazova i uspjeha.

U nedelju, na isti datum, ali pet godina kasnije, dr. Kovačević ponovno je dobio povjerenje svojih kolega za još jedan predsjednički mandat. Ovaj put, to povjerenje nije bilo samo simbol podrške, već i priznanje za njegov predan i nesebičan rad u proteklom periodu. Jednoglasna podrška koju je dobio odjekuje kao snažan simbol kontinuiteta i snage Udruženja.

U svom obraćanju na Instagram profilu, dr. Kovačević nije zaboravio izraziti duboku zahvalnost svojim kolegama na podršci, ističući istovremeno i značaj novih članova Upravnog odbora i Nadzornog odbora Udruženja. Njegova neupitna vjera u njihovu sposobnost da zajedno unaprijede Udruženje svjedoči o njegovom optimizmu i predanosti daljem razvoju.

Posebno je istaknuo značajne figure koje su oblikovale Udruženje tokom proteklih 25 godina. Dr. Suzana Bastašić, dr. Sava Kostadinović i dr. Ivica Pavelić, kao počasni članovi Savjeta Udruženja, ostavili su trajan i inspirativan trag, predstavljajući uzor za buduće generacije stomatologa.

Portal stomatologa.me s ponosom čestita dr. Kovačeviću na ponovnom izboru za predsjednika Udruženja. Izražavamo duboko povjerenje u njegovu sposobnost da nastavi graditi i razvijati zajednicu stomatologa Republike Srpske. Njegova nepokolebljiva predanost, bogato iskustvo i vizija sigurno će voditi Udruženje ka novim visinama, ostavljajući neizbrisiv trag u oblasti stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -