NaslovnaProizvodiDa li ste spremni za revoluciju u endodonciji? X-Smart® Pro+, vaš je novi...

Da li ste spremni za revoluciju u endodonciji? X-Smart® Pro+, vaš je novi saveznik u borbi za savršeno oblikovane kanale!

- Advertisement -

Sa obrtnim momentom snage od 0,2 N·cm do 7,5 N·cm i obrtnim opsegom od 100 rpm do 3.000 okretaja u minuti, ovaj endo motor je prava zvezda u svetu stomatologije spreman prilagoditi se svakoj situaciji. Zahvaljujući izboru recipročnih ili rotacionih kretanja, pruža potpunu kontrolu nad svakim korakom procedure, a integrirani apex locator daje vam samopouzdanje za precizno oblikovanje. 

Endodontski sistemi datoteka Dentsply Sirona endo (Maillefer i VDW) rade znatno bolje u kombinaciji sa X-Smart® Pro+ endo motorom uz biblioteku datoteka koja sadrži unapred podešene programe za WaveOne® Gold, ProTaper Ultimate™, TruNatomy®, RECIPROC® Family i VDW.ROTATE® endodontske sisteme kao i prilagodljive sekvence datoteka, ovaj uređaj spreman je odgovoriti na sve vaše potrebe i zahteve. 

Automatsko obrnuto rotiranje na unapred postavljenu granicu obrtnog momenta i na željenu radnu dužinu uz funkciju kalibracije (CAL) za precizno podešavanje obrtnog momenta, čine X-Smart® Pro+ jednostavnim i sigurnim za korišćenje. 

Veliki ekran od 7˝ koji se lako čisti, korisničko sučelje osetljivo na dodir, lak je za navigaciju čak i sa rukavicama, a mini kolenjak s integrisanom LED diodom od 10 lumena i podesiva pozicija od 360° kolenjaka dodatno olakšavaju vaš rad, dok litijum-jonska baterija omogućava autonomno delovanje kroz ceo radni dan. X-Smart® Pro+ se puni za samo 1,5 sati, a može raditi samo na bateriju ili se puniti tokom tretmana. Moguće je kreirati 30 korisnički definiranih sekvenci datoteka, nadogradiv firmware za buduće sisteme. Opciono, moguće nadograditi Bluetooth nožnim prekidačem.

Sa potpuno autoklavabilnim omotačem ručnog dijela instrumenta koji se može ukloniti i kolenjaka, kao i mogućnošću nadogradnje putem Wi-Fi mreže, X-Smart® Pro+ je vaša sigurna karta za budućnost stomatologije i endo tretmana! Uz X-Smart® Pro+ možete se fokusirati na tretman umesto na alate!

Dodatne informacije o proizvodu možete dobiti na sljedećoj stranici: https://www.dentsplysirona.com/en-hr/discover/discover-by-brand/x-smart-pro-plus.html ili putem e-maila: office.ceesouth@dentsplysirona.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -