NaslovnaObavještenjaDENTEX - najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

DENTEX – najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

- Advertisement -

Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine nastavljaju svoju uspješnu višegodišnju suradnju u organizaciji Međunarodnog sajma dentalne medicine Dentex.

Ovaj bienalni događaj okupit će od 6. do 8. lipnja 2024. godine domaće i svjetske stručnjake i vodeće proizvođače dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme i još jednom potvrditi svoj liderski status u regiji. 

Više od 250 izlagača prezentirat će novitete iz dentalne medicine za sve dionike iz struke: liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare, asistente i higijeničare.

Najnoviji proizvodi na tržištu

Sa širokim izložbenim asortimanom Dentex nudi sveobuhvatan prikaz svega što je potrebno dentalnim ordinacijama i laboratorijima od materijala, instrumenata, uređaja do naprednih rješenja za liječenje i najnovijih dentalnih softvera. Istražite najnovije rendgenske sustave, CAD/CAM tehnologije, 3D printere za stomatologiju i druge uređaje koji unapređuju svakodnevni rad.

Fokus na pacijentu

Primarni fokus sajma je promicanje i poboljšanje skrbi za pacijente. Kroz razne prezentacije i dijalog s izlagačima dentalna struka može steći uvid u pristupe usmjerene na pacijenta, preventivnu stomatologiju i najnovije tehnike u promicanju oralnog zdravlja. 

Informativan i kvalitetan stručni program

Tradicionalno sajam Dentex prati stručan i kvalitetan program pratećih događaja koji korelira s temama iz svijeta dentalne medicine. I ove će se godine održavati LIVE-OP – operacije uživo u sajamskoj ordinaciji kao i Kongres na aktualnu temu. 

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Grada Zagreba.   

Više informacija na https://www.zv.hr/sajmovi-7/dentex-62/izlagaci-83/o-sajmu-3457/3457 i https://www.facebook.com/sajam.dentex/?locale=hr_HR

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -