NaslovnaEdukacijaEdukativni program klinike Mićunović Medikal: Usavršavanje stomatologa za oralnu hirurgiju i implantologiju

Edukativni program klinike Mićunović Medikal: Usavršavanje stomatologa za oralnu hirurgiju i implantologiju

- Advertisement -

Klinika Mićunović Medikal, jedna od najsavremenijih u Crnoj Gori, ne samo da pruža visoko kvalitetne stomatološke usluge, već i ističe važnost edukacije u stomatologiji. Ako vas zanima domen oralne hirurgije i implantologije, na pravom ste mjestu

Edukacija je ključna za lični napredak i profesionalni razvoj, a klinika Mićunović Medikal se izdvaja po višedecenijskom iskustvu u stomatologiji. Dr Miljan Mićunović, koji je uvršten među 100 najboljih doktora stomatologije u svijetu, nesebično dijeli nova znanja sa polaznicima, a osim klasičnih predavanja, postoji i mogućnost obuke kroz rad sa pacijentima.

Cjelokupna edukacija na klinici Mićunović je interaktivna i zanimljiva, a ambijent prijatan i komforan, pa nećete imati utisak da ste na klasičnoj obuci. Osim navedenog, dijeljenje iskustava sa brojnim stručnjacima će biti od velike koristi za vaše dalje profesionalno usavršavanje.

Edukacija iz oralne hirurgije i implantologije je od krucijalnog značaja za stomatološke radnike koji žele da se usavršavaju, a s obzirom na to da se ova oblast stalno razvija stomatolozi trebaju biti u toku sa najsavremenijim i najzahtjevnijim metodama rada.

Pterigoidni, zigomatični i paranazalni implanti

Nedavno održana edukacija na Klinici Mićunović fokusirala se na pterigoidne, zigomatične i paranazalne implante. Budući da je klinika Mićunović jedina u Crnoj Gori koja se bavi postavljanjem zigomatičnih implanta sa najsavremenijom tehnologijom, ovo je pravo mjesto za sticanje znanja iz pomenute oblasti stomatologije.

Nova znanja, vještine i iskustva – zadovoljni stručnjaci iz regiona

Doktor Miljan Mićunović koji je vodio edukaciju izrazio je zadovoljstvo što su doktori iz različitih djelova regiona posjetili kliniku Mićunović sa ciljem da se usavršavaju i napreduju.

Njihove pozitivne reakcije i riječi hvale potvrđuju vrijednost i korisnost ovakvih edukativnih događaja.

Dr Miljan Filipović koji je na ovaj skup stigao iz Užica kazao je da je sa kvalitetnim radom doktora Mićunovića upoznat od ranije kada su zajedno pohađali master studije, te da je ispunio cilj dolaska na edukaciju – unaprijeđeno znanje iz oblasti implantologije.

Ovo iskustvo bilo je vrijedno i za dr Ljuba Stefanovića iz Kragujevca.

„Želja za novim znanjem, novim stvarima i napretkom me je dovela u kliniku Mićunović, gdje sam vidjevši ambijent, prostor, uslove rada, osoblje, a pogotovo Miljanovo znanje i iskrenost da nam prenese sve, bio uvjeren da sam na pravom mjestu”, kazao je Stefanović.

Oralni hirurg iz Bara, Berin Buntić, ističe značaj novih znanja o implantologiji, za koju smatra da je granična i ekstremna. Veoma je zahvalan doktoru Mićunoviću što je na pristupačan način omogućio da se u okviru njegove klinike obavljaju edukacije iz oralne hirurgije i implantologije.

Pohvale za edukaciju na klinici Mićunović imao je Dejan Dimovski iz Sjeverne Makedonije.

“Rutinski rješavamo mnoge kompleksne situacije i složene slučajeve koje rijetko ko može i zna. Timski i uigrano učimo i družimo se”, kazao je Dimovski.

Preko portala Stomatologija.me i ubuduće možete biti u toku sa edukativnim skupovima, a za sve detaljnije informacije kontaktirajte kliniku Mićunović putem broja telefona: 020-623-880 ili 069-869-377 ili je posjetite na adresi – ulica Slovačka 22, Podgorica.

Upotpunite svoju karijeru novim edukacijama na klinici Mićunović Medikal!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -