Naslovna Obavještenja Upitnik COVID-19 WHOCC Montenegro

Upitnik COVID-19 WHOCC Montenegro

Uvažene kolege, članovi Komore, molimo Vas da izdvojite manje od 10 minuta vremena i popunite upitnik o uticaju pandemije COVID-19 na stomatološku službu koji se nalazi na sljedećem linku.

Takođe, na linku u nastavku možete pogledati promotivni video.

Foto: stomatologija.me
Foto: stomatologija.me

Da bi upitnik ima svoju naučno istraživačku svrhu treba da se popuni u što skorijem roku, ne kasnije od 31. jula, stoga Vas molimo da ga popunite u narednih par dana.

Ovo istraživanje se provodi u 35 zemalja, a vodi ga Centar za međunarodnu saradnju Svjetske zdravstvene organizacije na Univerzitetu u Milanu, u saradnji sa Univerzitetom u Bernu, i ponosni smo što je Stomatološka komora Crne Gore partner u ovom projektu.

- Advertisment -

POPULARNO

Loše navike sa kojima bi trebalo da prestanete radi zdravijih zuba

Stomatolozi često primaju pacijente sa istrošenim zubima, povredama zuba, karijesima, pukotinama zuba i bolesnim desnima. U nekim slučajevima,...

Kako pandemija SARS-CoV-2 utiče na penzionisanje u stomatologiji?

Kada se počela primjenjivati široka obustava rada radi suzbijanja pandemije SARS-CoV-2, broj nezaposlenih u mnogim zemljama se brzo povećavao.

Sve što trebate znati prije ugradnje zubnih implantata

Zubni implantati su titanijumske nadoknade koji se ugrađuju u viličnu kost, kako bi zamijenili korijene zuba koji nedostaju.

Webinar: “Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”

Geistlich Webinar World Tour 2020 nastavlja se 25. avgusta. Nova tema je „Soft-Tissue Reconstruction at Implant Site”, a...
- Advertisment -