NaslovnaObavještenja“M:tel” organizuje prezentaciju fiskalnih kasa za stomatologe

“M:tel” organizuje prezentaciju fiskalnih kasa za stomatologe

- Advertisement -

Portal stomatologija.me u saradnji sa kompanijom “M:tel”, specijalno za stomatologe i vlasnike stomatoloških ordinacija organizuje prezentaciju ponude fiskalnih kasa, stampača i paketa koji uključuju licencu Poreske uprave Crne Gore.

Prezentacija ce se obaviti u sjedištu kompanije “M:tel” uz poštovanje svih epidemioloških mjera. Prijave se šalju na mail adresu: balsa.acimic@mtel.me ili na broj telefona 068 100 287 i 068 100 207 do 26. februara.

Elektronska fiskalizacija je novina, pa samim tim i izazov za sve privredne subjekte u Crnoj Gori, a uvijek je lakše kada u novom poslovnom iskustvu imate pouzdanog i kvalitetnog partnera sa kojim zajedno učite i napredujete, a vaš biznis ostvaruje naprednije dimenzije poslovanja.

Kompanija “M:tel” nudi kompletno rješenje za fiskalizaciju na jednom mjestu – u kancelariji ili na terenu, putem svoje m:fiskal usluge, koja je namijenjena pravnim licima u gotovo svim vrstama poslovanja i prilagođena njihovim potrebama i dinamici poslovanja. Samo ukoliko se odlučite za m:fiskal uslugu koju vam omogućava M:tel”, sve završavate na jednom mjestu i samo jednim dolaskom u poslovnicu.

Usluga m:fiskal čini poslovanje jednostavnim i lakim, štedi vrijeme i novac. Nema potrebe da birate između paketa funkcionalnosti, u “M:Tel-u” su i najnaprednije funkcionalnosti dostupne svima – od onih potrebnih za osnovni i napredni rad na kasi, do vođenja skladišta, generisanja izvještaja za knjigovodstvo i Poresku upravu kao i ostale mnogobrojne mogućnosti. Mjesečna licenca iznosi 14,9 eura i podrazumijeva sve navedene funkcionalnosti i besplatan Internet saobraćaj za korišćenje servisa fiskalizacije.

Cijeneći situaciju uzrokovanu korona virusom u kojoj se nalazi i naša država, kompanija “M:tel” će obezbijediti za sve klijente besplatne licence sve do 01. jula 2021. godine.
U ponudi su paketi koji obuhvataju uređaj sa licencom, a uz ove pakete postoji mogućnost kupovine digitalnog sertifikata i kupovine dodatne opreme na rate.

Cijena paketa koji obuhvata – Android fiskalnu kasu T412, USB štampač, licencu za korišćenje m:fiskal aplikacije, data SIM karticu sa neograničenim Internetom za korišćenje servisa efiskalizacije i uključenom opcijom mirovanja uz ugovor na 24 mjeseca je 21.9 eura mjesečno (pretplata 14,9 eura + 7 eura rata za uređaj).

Drugi paket iz ponude obuhvata: Android fiskalnu kasu N910, integrisan štampač, licencu za korišćenje m:fiskal aplikacije, data SIM karticu sa neograničenim Internetom za korišćenje servisa efiskalizacije i uključenu opciju mirovanja uz ugovor na 24 mjeseca je 24.9 eura mjesečno (pretplata 14,9 eura + 10 eura rata za uređaj).

Navedena pretplata za licencu od 14,9 eura za oba paketa će se naplaćivati od 01.07.2021. do kada je ova usluga besplatna.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -