NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Programat P310

Predstavljamo: Programat P310

- Advertisement -

Svojim kompaktnim dizajnom, Programat P310 fokusira se na najvažnije i stoga je optimalna peć za svakodnevnu laboratorijsku rutinu.

Zahvaljujući novom ekranu osetljivom na dodir u boji i dokazano membranski zatvorenoj tastaturi, ova peć je postala još jednostavnija u radu od one prethodne generacije P300.

Foto: ivoclarvivadent.com

Peć je opremljena brojnim programima Ivoclar Vivadent, koji su usklađeni sa materijalima kao što su IPS e.mak, IPS d.SIGN, IPS InLine i IPS Empress, kako bi se osigurala neposredna upotreba peći bez programiranja.

U zavisnosti od obima aplikacije, korisnik može da bira između različitih režima rada (normalni, zaštićeni i proizvodni). Pored toga, Programat P310 je opremljen tehnologijom prigušivanja KTK2, koja je odgovorna za homogenu raspodjelu toplote u komori za pečenje, što dovodi do optimalnih rezultata pečenja i produženog životnog ciklusa grejnog elementa.

Konačno, novi sistem upravljanja vakuumskom pumpom sa tehnologijom dvostrukih ventila obezbeđuje bešumni rad i uštedu energije.

Prednosti:
*Ekran u boji osjetljiv na dodir i dokazana membranski zapečaćena tastatura
*Jednostavno rukovanje zahvaljujući velikim ikonama
*KTK2 tehnologija prigušivanja sa SiC donjim reflektorom
*Tehnologija za uštedu energije
*OSD prikaz

Foto: ivoclarvivadent.com

*Daljinska dijagnostika putem Interneta, e-maila i datoteka dnevnika podataka
*Izbor tri različita načina rada (normalni, zaštićeni, proizvodni)
*Integrisani držač za jezičke
*Tehnologija vakuuma sa dvostrukim ventilima

Dodatne informacije možete dobiti kod distributera, kompanije „Krajina Group“. Brojevi telefona su +387 51 926 760 i +387 51 926 763, a e-mail: info@krajinagroup.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -