NaslovnaSavjetiI poslije koronavirusa, velika čitanost portala

I poslije koronavirusa, velika čitanost portala

- Advertisement -

Portal www.stomatologija.me nastavio je trend da mjesec završava sa velikom čitanošću. Nakon što smo u martu i aprilu, kada je u svim zemljama proglašena epidemija koronavirusa, imali rekordne čitanosti, i maj mjesec je bio uspješan.

Imali smo više od 150.000 otvorenih stranica (159.594), što je još jedna potvrda da čitaoci cijene naš rad i trud.

Najveći broj ulazaka na portal zabilježen je iz Bosne i Hercegovine (32,23%), potom iz Srbije (26,23%) i Crne Gore (21,17%). Čitali smo se i u Republici Sjevernoj Makedoniji, Hrvatskoj, Americi, Njemačkoj, Sloveniji, Austriji, Švajcarskoj…

Kada su u pitanju gradovi, najviše smo bili čitani u Banjaluci, Sarajevu, Podgorici i Beogradu. Slijede Zagreb, Novi Sad, Mostar, Niš, Tuzla, Bijeljina…

Kada je u pitanju Bosna i Hercegovina, od gradova su prednjačili Banjaluka i Sarajevo iz kojih je bilo više od 50% ulazaka. Naš portal se čitao i u Tuzli, Bijeljini, Brčkom, Zenici, Doboju, Bihaću…

U Srbiji je, poslije Beograda, najveći broj ulazaka na portla bio iz Novog Sada, potom Niša, Kragujevca, Čačka, Subotice, Pančeva…

Podgorica je bila dominantna kada je Crna Gora u pitanju. Iza glavnog grada, slijedili su Nikšić, Herceg Novi, Budva, Bar, Ulcinj, Danilovgrad, Kolašin i Kotor.

Ovom prilikom želimo da se zahvalimo svim komorama iz regiona na saradnji, jer su nam svakodnevno davali aktuelne informacije koje se tiču njjhovog rada.

Hvala i svim doktorima koji su nam u svakom trenutku bili na usluzi da nam daju izjavu…, kako bi mi u svakom trenutku našim čitaocima davali provjerene i tačne informacije.

Tokom proteklog mjeseca, bilo je veliko interesovanje za našu regionalnu vajber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“, koja je za kratko vrijeme prešla brojku od 600 članova.

Svakodnevno stižu novi zahtjevi za priključenje, a za to je dovoljno da pošaljete poruku na broj telefona +382 67 002 100.

Novi projekat našeg portala su i live intervjui i predavanja na Instagramu, sa kojim smo počeli prije nešto više mjesec dana. I u narednom periodu ćemo se truditi da naši gosti budu eminentni stručnjaci iz svijeta stomatologije.

Dovoljno je da zapratite naš Instagram nalog, kako bi bili u prilici da ispratite sve intervjue i predavanja, u kojima možete učestvovati postavljanjem pitanja našim sagovornicima.
Veliko interesovanje vladalo je i za našu mobilnu aplikaciju za Android uređaje.

Preuzimanjem aplikacije na linku, u prilici ste da u svakom trenutku dobijete informacije o novostima iz svijeta stomatologije, kao i o svim važnim događajima, stručnjacima sa kojima razgovarama o svim temama iz ove oblasti medicine…

Procedura za skidanje aplikacije je jednostavna. Na vašem Android uređaju, u Google play prodavnici ukucate stomatologija.me i za par sekundi aplikacija će biti skinuta na vaš uređaj.

I dalje je aktuelan eDENT, elektronski karton za vođenje stomatoloških ordinacija. Epidemija koronavirusa usporila je njegovu implementaciju kod zainteresovanih ordinacija, ali pošto se život polako vraća u normalu i taj segment našeg portala polako se zahuktava.

Ove brojke su nam motiv da u narednom periodu budemo još bolji, a mi ćemo se potruditi da tako i bude.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -