NaslovnaLiteraturaOsnove stomatologije

Osnove stomatologije

- Advertisement -

Knjiga sadrži osnovne podatke o različitim stomatološkim disciplinama utemeljene na savremenoj stomatološkoj doktrini, protkane autorovim promišljanjima o onome što je u savremenoj stomatologiji dobro, a što bi trebalo biti bolje.

Knjiga „Osnove stomatologije“ je primarno namijenjena studentima stomatologije, ali svojim sadržajem i opsegom može poslužiti i zubnim asistentima te zubnim tehničarima, ali i ostalima koji treba da znaju osnovne informacije o stomatologiji, poput ljekara i drugih zdravstvenih radnika.

- Advertisement -

Studenti na početku svojih studija obično ne znaju što ih čeka tokom studiranja stomatologije, koje je dosta specifično s obzirom na to da zahtijeva teorijska znanja, pretkliničke i kliničke vještine, a s ovom knjigom dobijaju uvid u to što stomatologija jeste pa tako već na početku mogu svoje interese bolje usmjeriti na pojedine dijelove struke.

Poseban naglasak je stavljen na teme koje se obično ne obrađuju u sklopu drugih predmeta ili kojima se ne daje dovoljno pažnje, poput ličnih zaštitnih sredstava u stomatologiji, strukovnih naziva, nastavnog osoblja, multikulturalnosti u stomatologiji…

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -