NaslovnaObavještenjaMedident pomjeren, novi termin od 9. do 11. decembra

Medident pomjeren, novi termin od 9. do 11. decembra

- Advertisement -

Sajam medicine i stomatologije, popularni MEDIDENT, koji ove godine trebalo da se održi od 7. do 9. oktobra je pomjeren. Novi termin je od 9. do 11. decembra, potvrđeno je našem portalu od strane organizatora.

Prošle godine ova manifestacija je otkazana zbog pandemije koronavirusa, a sada će se održati po 45. put. Medident je prestižna međunarodna manifestacija na kojoj domaći i strani izlagači predstavljaju stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i razne medicinske usluge.

Foto: sajam.rs
Foto: sajam.rs

Međunarodni sajam medicine i stomatologije najveća je i najstarija manifestacija u svojoj oblasti u regionu. Već više od četiri decenije predstavlja mjesto intenzivnih poslovnih susreta proizvođača, prodavaca i korisnika medicinske opreme, kao i mjesto na kome stručnjaci razmjenjuju i stiču nova znanja i iskustva.

Najpoznatiji domaći i inostrani proizvođači, uvoznici i distributeri medicinske, stomatološke i laboratorijske opreme svake godine pripremaju posebne popuste i promotivne cijene za učesnike i posjetioce Medident-a.

Uz izložbeni, važan dio manifestacije je i prateći program, podijeljen u dva dijela – stručni (sa akreditovanim predavanjima) i promotivno-edukativni. Na Medident-u 2019. godine bilo je 80 izlagača, od toga 30 inostranih iz 15 zemalja. Sajam je posjetilo oko 7.000 ljudi.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -