NaslovnaObavještenjaCijene implanta u Banjaluci

Cijene implanta u Banjaluci

- Advertisement -

Zubni (dentalni) implanti su titanijumski vijci koji nadomještaju izgubljene zube. Sastoje se od dijela koji se ugrađuje u kost i suprakonstrukcije – nadogradnje koja kasnije nosi zub, most ili protezu.

Foto: denthub.co.uk
Foto: denthub.co.uk

Zubni implanti su biokompatibilni, što znači da se potpuno stope s kosti i organizam ih prihvati kao svoje. Posljedica je potpuno prirodan osjećaj i funkcija kakvu ste imali s svojim zubima.

Zubne implante je važno posmatrati kao dugoročnu investiciju i u neku ruku životnu odluku.

Zubni implanti nisu nešto što ćete danas staviti i što ćete kroz nekoliko mjeseci promijeniti ili ukloniti jer mu je istekao rok rok.

Zato, ako vodite brigu o vašem oralnom i opštem zdravlju, implanti za mogu predstavljati doživotno, ili barem dugotrajno rješenje.

Zubni implanti su dugoročna investicija i kada to shvatite, jasno je da oni zaista nisu skupi i da je cijena srazmerna dobijenom kvalitetu.

Foto: eastportdentalaz.com

Kvalitet zubnih implanata je izuzetno važan, te značajan dio cijene odlazi na sam materijal zubnog implanta, upravo jer su vam potrebni kvalitetni zubni implanti.

Portal stomatologija.me je istraživao i prenosi vam prosječne cijene implanta u Banjaluci. Cijena zavisi od distrubutera, odnosno od proizvođača.

U ponudi su Direct, Sic, Osstem, Miss Implant, Straumann, a cijene se kreću od 1000 do 1600 konvertibilnih maraka, odnosno od 500 do 800 eura.

Ako ste iz Banjaluke, a niste izabrali stomatologa, nudimo vam 13 prijedloga.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -