NaslovnaEdukacijaKurs: iTop Introductory 28. marta, bodovan je od strane Stomatološke komore Crne...

Kurs: iTop Introductory 28. marta, bodovan je od strane Stomatološke komore Crne Gore

- Advertisement -

Podgorica će krajem marta biti domaćin kursa „iTOP Introductory I stepen“. iTOP- indivindualna obuka oralne profilakse je sistemski pristup učenju optimalne higijene kroz praktični trening (učenje „Touch to Teach“) uz upotrebu adekvatnih sredstava i tehnike.

iTOP nudi prihvatljive, efikasne i bezbolne tehnike za održavanje dobre oralne higijene. Princip se zasniva na svakodnevnoj primjenistečenog znanja, kako za sebe, tako i za pacijente.

Sa jednog od ranijih iTOP kurseva (Foto: nall.me)

Ukratko: rutina održavanja oralne higijene vodi do dobrog oralnog zdravlja tokom života! To je cilj, to je iTOP filozofija. Kroz iTOP obuku postajemo mentori za naše pacijente.

Mi ne rješevamo samo probleme u usnoj duplji, već obučavamo pacijente tako da mogu da iskoriste sve prednosti našeg iskustva i znanja. Na kraju, ali ne i najmanje važno, za učenje i poboljšanje je uvijek pravo vrijeme.

Inače, iTOP seminari su počeli 2006. godine i do sada je prisustvovalo preko 20.000 stručnjaka u više od 60 zemalja svijeta, a broj se i dalje uvećava.

Kurs će biti održan 28. marta u Podgoricu u hotelu „Centre Ville“ sa početkom u 10 sati. Bodovan je od strane Stomatološke komore Crne Gore sa 15 bodova.

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete (ime i prezime, specijalizacija, broj telefona, naziv ordinacije) na broj telefona +382 67 658 307 ili putem e-maila: marija.prelevic@nall.me

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -