NaslovnaProizvodi„Vuk Dental“ izlaže u Bečićima - Širok izbor stomatološke i zubotehničke opreme...

„Vuk Dental“ izlaže u Bečićima – Širok izbor stomatološke i zubotehničke opreme i materijala

- Advertisement -

Jedan od izlagača na 3. Kongresu stomatologa Crne Gore sa međunarodnim učešćem u Bečićima je kompanija „Vuk Dental“, sa kojom naš portal ima uspješnu saradnju. U svojoj ponudi, ima veliki izbor stomatološke i zubotehničke opreme i materijala. Mogu se naći proizvodi Itene, I-Dentala, Euronda, Menjadenta… Ono po čemu je poznata ova firma je pouzdan kvalitet robe sa kojom izlazi na tržište.
„Vuk Dental je firma koja se bavi veleprodajom i maloprodajom stomatoloških i zubotehničkih materijala i opreme. U ponudi imamo sve za zubnu tehniku. U saradnji sa dobavljačima može da se naruči bilo šta i od zubotehničke i stomatološke opreme i materijala. Uvoznici smo francuskog proizvođača Itena, sada smo zastupnici i I-Dentala, to je litvanska proizvodnja. Uvozimo različite materijale, od ruskog proizvođača Vladmiva, uvoznici smo kompozitnih ispuna Meljadenta iz Nјemačke. Od potrošnog materijala tu je italijanski brend Euronda, čiji smo zastupnici za Crnu Goru. U ponudi su sisaljke, maske, komprese. To je, takođe, potrošni matrijal. Sve ostalo može da se naruči preko naše firme“, rekla je za naš portal dr Anđelija Mumović.

Kada je u pitanju najtraženija roba koju nudi „Vuk Dental“, izdvaja se…
„Iz naše ponude, natraženiji su proizvodi za stomatologiju francuskog proizvođača Itena, potrošnog materijala Euronda, jer su jako kvalitetni, a postoje u bojama pa je jako privlačno. Od Euronde su traženi i autoklavi i sistemi za sterilizaciju. U saradnji sa Interdentom, preko njih se uzvode proizvodi za zubnu tehniku od Vite, njemačka proizvodnja. Tako da u ponudi imamo dosta toga“, zaključila je doktorka Mumović.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -