NaslovnaObavještenjaSotir Dental Centar - sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje stomatoloških...

Sotir Dental Centar – sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje stomatoloških usluga

- Advertisement -

Sotir Dental Centar (Ulica Baku 40, Podgorica) osnovan je 2015, a tokom skoro decenije postojanja postao je sinonim za profesionalno, stručno i vrhunsko pružanje svih vrsta stomatoloških usluga.

Tim čine zaljubljenici u profesiju, iskusan i stručan kadar, na čelu sa doktorkom Dijanom Magdelinić, potom doktorkom Danijelom Subotić i doktorkom Khrystynom Kramarchuk, koji prateći nove trendove želi da pacijentima, kako iz Crne Gore, tako i Evrope i svijeta, pruži najbolje što stomatologija nudi – vrhunski kvalitet usluge za trajno zadovoljstvo i povjerenje.

Kada se tome doda da je ordinacija opremljena najnovijom stomatološkom opremom, pacijenti mogu biti sigurni da su na pravom mjestu i u pravim rukama. Zadovoljan pacijent je imperativ u radu, ali i najbolja preporuka.

Ako izaberete Sotir Dental Centar, možete biti sigurni da ste u pravim rukama i da će lijep osmijeh ponovo biti Vaš zaštitni znak.

Usluge: Dječja i preventivne stomatologija, Protetika, Oralna hirurgija i implantologija, Paradontologija, Ortodoncija, Estetska i rekonstruktivna stomatologija

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -