NaslovnaObavještenjaRepublika Srpska bogatija za dva primarijusa, u pitanju su dr Slobodanka Mrđa...

Republika Srpska bogatija za dva primarijusa, u pitanju su dr Slobodanka Mrđa i dr Dragan Filipović

- Advertisement -

Na današnjoj svečanosti povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, koje je održano u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske, Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske upriličilo je uručenje odluka o dodjeli naziva primarijus za ukupno 27 doktora medicine, stomatologije i magistara farmacija.

Naziv primariju se tradicionalno dodjeljuje zaslužnim i uspješnim zdravstvenim profesionalcima na preporuku njihovih saradnika i ustanova. Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uručio je ove godine odluke o dodjeli naziva primarijus za 23 doktora medicine, dva doktora stomatologije i dva magistra farmacije. Naziv primarijus iz oblasti stomatologije dobili su Dragan Filipović, dr stom. iz ZU„Dr Dragan Filipović“ i Slobodanka Mrđa, dr stom.iz JZU Dom zdravlja Derventa.

Ministar Šeranić je čestitao primarijusima koji su, kako je naglasio, ovu titulu zaslužili i opravdali svojim dugogodišnjim profesionalizmom, zalaganjem i dobrim rezultatima rada. On je dodao da je titula primarijusa veliki podsticaj u karijeri svakog doktora medicine, stomatologije ili magistra farmacije, ali istovremeno i velika odgovornost.

Ispred Komore doktora stomatologije RS, koleginici dr Slobodanki Mrđa i kolegi dr Draganu Filipoviću, upućujemo iskrene čestitke.

I portal stomatologija.me, čestita novim primarijusima.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -