NaslovnaProizvodiPredstavljamo: VistaScan Nano Easy - pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici

Predstavljamo: VistaScan Nano Easy – pouzdana dijagnostika u kompaktnoj jedinici

- Advertisement -

Uz VistaScan Nano Easy na raspolaganju vam je moderan skener rtg pločica sa izuzetnim kvalitetom slike. Zahvaljujući malim dimenzijama, može se jednostavno smjestiti u svaku ordinaciju, a omogućava brzu i jednostavnu izradu rendgenskih snimaka. Sa svojim jednostavnim i dobro osmišljenim operativnim konceptom, VistaScan Nano Easy predstavlja vašu ulaznu tačku u inovativni svijet tehnologije rtg pločica firme Dürr Dental. Rtg pločice, u veličinama 0,1 i 2, jednostavno i brzo se digitalizuju pomoću ovog sistema.

VistaScan Nano Easy u kombinaciji sa VistaScan IQ rtg pločicama osigurava najvišu dijagnostičku pouzdanost. Individualni identifikacijski broj svake IQ rtg pločice snimi svaku pojedinačno skeniranu sliku. U slučaju slabljenja kvaliteta slike neke od rtg pločice, ista se odmah jednostavno identificira i ukloni, a sve u cilju kako bi se osigurao najviši kvalitet slike. Još jedna prednost: ukoliko je ploča osvijetljena sa pogrešne strane, softver će to odmah indikovati korisniku. VistaScan Nano Easy digitalizuje isključivo IQ rtg pločice i samim tim osigurava izuzetno visok kvalitet digitalnih slika i pouzdanost dijagnostike.
Glavne karakteristike:
*Intraoralni formati: 0,1 i 2
*Vrlo visok kvalitet slike
*Kompaktne dimenzije
*Idealna, vrlo tiha jedinica
*Niski troškovi održavanja

Visok kvalitet slike – VistaScan Nano Easy daje značajno oštrije slike od ostalih rendgenskih snimaka. Na snimcima su prikazane D1 karijesne lezije i endodontski instrumenti do ISO veličine 06.

Glavne karakteristike – VistaScan Nano Easy jedinica može se koristiti za digitalizaciju VistaScan IQ rtg pločica u veličinama 0,1 i 2… Rukovanje rtg pločicama je jednako jednostavno kao i sa analognim filmom.

Intuitivno rukovanje – VistaScan Nano Easy je vrlo jednostavan za rad. Unos i brisanje slika te priprema rtg pločica za sljedeće snimanje izvodi se u jednom koraku. Takođe, omogućena je izuzetno brza dostupnost slike.

Brza i jednostavna integracija – upravljanje sa VistaScan Nano Easy moguće je putem softvera firme Dürr Dental – Vista Scan, softverom drugog porizvođača preko plug-ina ili TWAIN upravljačkih programa.
Distributer ovog proizvoda je „Dental Medical“ iz Subotice. Dodatne informacije o VistaScan Nano Easy i cijeni, možete dobiti na brojeve telefona +381 24 554 927, +381 11 2435 356, +381 24 527 000 ili putem e-maila: info@dental-medical.rs

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -