NaslovnaEdukacijaKongres: Hrvatski dani dječje stomatologije

Kongres: Hrvatski dani dječje stomatologije

- Advertisement -

Hrvatsko društvo za dječju i preventivnu stomatologiju i Stomatološki fakultet Univerziteta u Zagrebu, po tradiciji svake godine organizuje kongres „Hrvatski dani dječije stomatologije“.

Tradicija se nastavlja i ove godine, a na programu je 2. i 3. decembra u Zagrebu u hotelu „International“ (Miramarska 24). Tokom dva dana, učesnici će biti u prilici da prisustvuju poster prezentacijama, okruglom stolu (Prevencija bolesti usne šupljine – gdje smo sada i kamo želimo stići), panel diskusijama…

U sklopu kongresa biće održana i redovna skupština Hrvatsko društvo za dječju i preventivnu stomatologiju. Predavači će biti prof. dr sc. Christian Splieth, prof. dr sc. Kristina Gošeta, prof. dr sc. Dubravka Negovetić Vranić, prof. dr sc. Nataša Ivančić Jokić, prof. dr sc. Domagoj Glavina, prof. dr sc. Željko Verzak, prof. dr sc. Danko Bakarčić, prof. dr sc. Tomislav Škrinjarić.

Rok za prijavu sažetaka za poster prezentacije je 26. novembar. Kotizacija je 1.000 kuna (132,72 eura) do 26. novembra, a nakon toga datuma 1.400 kuna (185,81 euro). Za nezaposlene, specijalizante i penzionere, kotizacija je 750 kuna (99,54 eura).

Prilikom dolaska na kongres, potrebno je da pokažete na uvid izdat račun o uplati kotizacije. U kotizaciju su uključeni i svi stručni sadržaji kursa i pauze za kafu i ručak. Na učestvovanje na kongresu, potrebno je da ispunite online obrazac, koji se nalazi na web stranici www.contres.hr (poveznica https://contres.hr/dani-djecje-stomatologije-2022).

Nakon što ispunite i pošaljete obrazac, na e-mail adresu dobićete ponudu/račun za plaćanje kotizacije. Prijava na kongres smatraće se valjanom tek po uplati kotizacije. Hrvatska komora derntalne medicine kurs boduje sa 12 bodova.

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona +385 1 4802 102 ili na e-mail: juric@sfzg.hr. Takođe, na raspolaganju je i broj telefona +385 1 4821 193 (conTres/službena agencija), kao i e-mail: maja@contres.hr

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -