NaslovnaZanimljivostiKoji horoskopski znaci su najbolji stomatolozi

Koji horoskopski znaci su najbolji stomatolozi

- Advertisement -

Stomatolog je ljekar kvalifikovan za liječenje bolesti, malformacija ili povreda zuba. Stomatolog je profesionalni praktičar stomatologije. Za one koji prate i vjeruju u horoskop, donosimo koji je znak najbolji stomatolog. Najbolji su ovan, djevica, škorpija i jarac. Mada, i vage i bikovi često biraju ovu profesiju, ali njih više zanima estetika nego samo zdravlje zuba.
Ovan je odgovorna osoba, brzo radi, brzo donosi odluke, ali to ne znači da nije detaljan i percizan.
Djevica je pedantna, pa je kod nje i radni prostor najčistiji. Ako vam je estetika bitna kada idete kod stomatologa, znajte da će djevica imati najljepše opremljenu ordinaciju.

Škorpija je idealna za pacijente koji nisu redovni i ne trče kod stomatologa čim primijete crnu tačkicu, jer stomatologu škorpiji ne smeta što ćete zanemariti svoje zdralje – to je vaš problem, a ne njegov.
Bik je odličan zubar za one kojima je ljepota zuba važnija od zdravlja. Možda želite da izbijelite zube i vaš sadašnji stomatoolg je protiv toga? Potražite stomatologa koji je u znaku bika.
Vaga takođe brine o ljepoti, tako da je to idealan stomatolog za proteze i ostale “dodatke” koji će učini da vaš osmijeh bude neodoljiv.
Malo i o pacijentima, njihovim horskopskim znacima i da li se plaše ili ne odlaska kod stomatologa.
Ovan, Lav i Strijelac

Vatreni znaci izbjegavaju da idu kod stomatologa, čekaju da ih nešto zaboli. Mada, ovan i lav su malo odgovorniji jer im je bitno šta će im stomatolog reći, dok strijelca baš briga za to.
Bik, Devica, Jarac
Oni kod stomatologa idu redovno. Veoma su odgovorni kada je zdravlje u pitanju. Mali karijes može biti stres za njih. Djevica najviše brine o sebi. Jarac ima osjetljive zube. Bik pretjeruje sa grickalicama, pa bi trebalo najviše iz ove grupe da pazi.
Blizanci, Vaga, Vodolija
Veoma im je bitno zdravlje, tako da redovno idu kod stomatologa, čak i preventivno. Najmanje odgovorni prema sebi su Blizanci.
Rak, Škorpija, Ribe
Vodeni znaci ne vole da idu kod stomatologa. U stanju su da trpe i da zanemare svoje zube. Potreban im je neko da ih natjera da riješe probleme sa zubima, ali i ostale zdravstvene probleme.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -