NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Bambach stolica (Hager Werken)

Predstavljamo: Bambach stolica (Hager Werken)

- Advertisement -

Dizajnirana s ciljem očuvanja zdravlja leđa i pravilnog držanja tijela, Bambach stolica kombinuje eleganciju sa funkcionalnošću.

Njena jedinstvena forma omogućava prirodno poravnanje kičme, smanjujući pritisak na leđa i kukove te sprečavanje nelagode uzrokovanu dugotrajnim sjedenjem.

Izrađena od visokokvalitetnih materijala, stolica Bambach pruža odličnu podršku i udobnost tokom cijelog dana.

Karakteristike:

Prirodan položaj sjedenja: Bambach stolica omogućava da kuk bude pod uglom od 45 stepeni u neutralnom položaju, dok karlica lagano naginje prema naprijed. Ovo održava prirodan oblik lumbalnog dijela kičme i smanjuje pritisak na diskove.

Prilagodljivost: Bambach stolica se može prilagoditi vašim potrebama. Možete birati materijal za tapaciranje, opciju sa ili bez naslona, te veličinu stolice (S–L). Posjeduje i plinski lift odnosno amortizer sa mehanizmom za podizanje i spuštanje.

Zdravstvene prednosti: Bambach stolica pomaže održavanju optimalnog položaja kičme, smanjuje napetost mišića i sprečava bolove u leđima i vratu. Osim toga, poboljšava cirkulaciju i podržava pravilno držanje tijela.

Originalni dizajn: Bambach je prva stolica sa sedlom takve vrste na svijetu, a i danas se smatra vodećom u praksi sjedenja. Patentirani ergonomski dizajn čini ga jedinstvenim i učinkovitim rješenjem za probleme uzrokovane nepravilnim sjedenjem.

Preporučena cijena za Bambach stolicu je 745 eura bez PDV-a.

Dodatne informacije o proizvodu i načinu isporuke, možete dobiti u kompaniji “Hager&Werken”.

Broj telefona: +385 98 997 4678,

E-mail: klaudija@hagerwerken.de

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -