NaslovnaObavještenjaDentify: Termini u stomatološkim ordinacijama

Dentify: Termini u stomatološkim ordinacijama

- Advertisement -

Da li vam se dešava da pacijenti ponekad ne mogu da dobiju vašu ordinaciju kad im je potrebno? Oduzima li vam odgovaranje na pozive i mejlove dragocjeno vrijeme? Šta mislite, da li će se pacijenti prije obratiti ordinaciji koju moraju da zovu i gdje treba da ispunjavaju formulare ili onoj koja im je samo na klik daleko?


Zašto biste dozvolili sebi da gubite pacijente i umarate se obavezama danas kada se možete osloniti na naprednu tehnologiju koja će za vas obaviti dosadne zadatke i biti vam značajna podrška u podizanju efikasnosti rada ordinacije. Ne dozvolite da vas drugi preteknu, odaberite Dentify – softver koji je već partner velikom broju stomatologa na Balkanu.

Gdje su granice udobnosti?

Svakoj ordinaciji cilj je da pored najbolje stomatološke usluge pacijentima ponudi i maksimalnu udobnost. Ovo se ne odnosi samo na to da pacijentima bude udobno u stomatološkoj stolici, već na cjelokupno iskustvo. Gdje će potražiti rješenje za svoje dentalne probleme značajno zavisi i od toga koliko im je komplikovano stupiti u kontakt sa ordinacijom i zakazati termin koji im odgovara.

Da li ste znali da istraživanja pokazuju da sve više pacijenata širom svijeta preferira onlajn zakazivanje? Sa napretkom tehnologije i implementacijom vještačke inteligencije u stomatološku svakodnevnicu uskoro više neće biti potrebe za pozivima i skladištenjem papirologije. Dentify vam omogućava da već danas postanete dio te budućnosti.

Zakazivanje – bilo kad i bio gdje

U efikasnijoj organizaciji vremena leži ključ uspjeha vaše stomatološke prakse. Bolji menadžment vremena znači više zadovoljnih pacijenata, veću učinkovitost u radu i, naravno, povećanje prihoda ordinacije. Dentify ne samo da pojednostavljuje procese u vašoj ordinaciji, već postavlja nove standarde u menadžmentu vremena, čineći ga ključnim faktorom za bolji rad i povećanu profitabilnost.


Evo jednog zanimljivog podatka koji će vas natjerati na razmišljanje: istraživanja pokazuju da gotovo polovina pacijenata traži stomatologa nakon radnog vremena. Zamislite koliko njih se obratilo nekome drugom jer nisu mogli odmah zakazati termin kod vas.

Dentify može biti vaš posrednik, koji je uvijek tu da odgovori na njihove upite umjesto vas. Nećete morati konstantno da se javljate na telefon i ponavljate jedne te iste informacije o radnom vremenu i slobodnim terminima. Pacijentima će putem Dentify softvera sve biti dostupno, a moći će da zakažu termin bilo kad i bilo gdje da su. Sve što im je potrebno je da imaju internet. Ovakvi detalji koji doprinose udobnosti pacijenata igraju presudnu ulogu u izboru stomatološke ordinacije kojoj će se obratiti!

Vrijeme kao najvrijednija investicija

Dentify garantuje bolju organizaciju kojom ćete povećati broj novih pacijenata, ali i zadržati dosadašnje, jer jednom kad ih naviknete da im je sve na par klikova daleko, pružićete im komfor kojeg je teško odreći se. Šta svaki pacijent želi? Da ne čeka na uslugu! A vi ćete moći to da im ponudite. Prepustite pacijentima da biraju kad im najviše odgovara da vas posjete i zaboravite na otkazivanja, koja su jedan od najvećih troškova ordinacija. Pored toga, vrijeme koje biste potrošili na komunikaciju sa njima dok ne dogovorite termin koji svima odgovara sada možete uložiti u povećanje sopstvene produktivnosti.


Mogućnost ljudske greške i preklapanja zakazanih termina biće potpuno eliminisana uz Dentify. Ovaj softver automatski podsjeća pacijente na zakazane termine, olakšava kreiranje plana tretmana i praćenje procesa i omogućava da vidite kartone pacijenata i sve potrebne informacije o njima. Pomislite li ponekad da biste voljeli da dan traje duže da bi stigli da završite sve obaveze ili da bi se više posvetili sebi i svojim hobijima? Moraćete da reorganizujete svoju svakodnevnicu, jer će Dentify preuzeti toliko obaveza od vas da nećete znati šta da radite sa slobodnim vremenom. Da li ćete ga uložiti u povećanje obima posla ili da se posvetite drugim interesovanjima, izbor je na vama i konačno ga imate!

Oblikujte trendove, umjesto da oni oblikuju vas

Na kraju, zbog Dentify-a će vaša praksa imati status savremene i svjetske, jer smo na pragu ere kada će alati poput njega postati standard. Korišćenjem ovog softvera pokazaćete da ste u dosluhu sa najnovijim dostignućima na polju tehnologije i stomatologije. Dentify čini vašu ordinaciju pristupačnijom i modernijom, pomaže joj da raste, a vama da bolje raspolažete vremenom i na poslu i van posla.

Ne dozvolite drugima da vas preteknu, ne čekajte da upotreba softvera koji povećava efikasnost ordinacija postane trend, jer to se već dešava. Budite predvodnik u inovacijama i napretku, obezbjedite pacijentima ugodnost kakvu do sad nisu osjetili, a sebi i svom timu efikasnost koja će vaš rad podići na još veći nivo i učiniti da zablista očaravajućim sjajem. Odaberite Dentify!

Više informacija o ovom inovativnom softveru možete dobiti na broju telefona +387 66 777 852, mejl adresi info@dentify.io i web adresi dentify.io.

*** Portal Stomatologija.me omogućava stomatološkim ordinacijama 50% popusta na prvu godinu korišćenja Dentify softvera! Sve što je potrebno je da se registrujete klikom na link ovdje.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i unaprijedite rad svoje ordinacije! ***

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -