NaslovnaObavještenjaDentify vaš tajni adut za postizanje vrhunskih rezultata

Dentify vaš tajni adut za postizanje vrhunskih rezultata

- Advertisement -

Da li je vrijeme da unaprijedite poslovanje svoje ordinacije? Ako je vaš odgovor potvrdan, dozvolite nam da predstavimo Dentify – inovativno rješenje koje će vašu ordinaciju podići na potpuno nov nivo!

Dentify je osmišljen s prvobitnom vizijom digitalizacije kartoteka pacijenata, ali vremenom je nadograđen tako da odgovara svim potrebama stomatoloških ordinacija, bez obzira na njihovu veličinu. Ovaj vodeći softver u digitalnom menadžmentu ordinacija postao je neizostavan alat za stotine stomatologa, čime im olakšava svakodnevno upravljanje praksom.

Zamislite da vođenje evidencije o pacijentima postane lakše i brže, čime ćete uštedjeti dragocjeno vrijeme i pružiti još kvalitetniju uslugu. Zahvaljujući Dentify programu, upravo to postaje stvarnost! Jedinstveni i inovativni softver postao je prvi izbor stomatoloških ordinacija širom Balkana.

Jedan od ključnih faktora za uspješan ishod stomatološke terapije je dobro osmišljen plan terapije. Dentify vam omogućava da precizno planirate terapiju za svoje pacijente, čak i iz inostranstva, što ga čini idealnim alatom za razvoj dentalnog turizma – trend koji posljednjih godina osvaja stomatološke ordinacije.

Ako ste zabrinuti zbog zakazivanja termina i organizacije radnog vremena, Dentify vas oslobađa tog stresa! Personalizirani zakazivač termina omogućava da sve prilagodite doktorima, a čak možete definisati boje za svaku intervenciju kako biste imali bolji pregled. Radno vrijeme doktora lako se upisuje u administrativnom dijelu programa, čime izbjegavate zakazivanje termina van radnog vremena.

Uz Dentify, organizacija vaše ordinacije postaje efikasnija i jednostavnija. Zaboravite brigu oko pamćenja podataka pacijenata! Dentify je vaš lični digitalni asistent koji pamti sve potrebne informacije umjesto vas. Bilo da su u pitanju kontakt podaci, urađene intervencije ili dodatne bilješke, sve je jednostavno dostupno kad god vam zatreba, tako da ne morate biti u ordinaciji u datom trenutku.

Ako se bavite dentalnim turizmom, Dentify će vam omogućiti izdavanje računa na stranim jezicima i drugim valutama. Integrisani modul za račune je fleksibilan i prilagodljiv, pa možete zadovoljiti potrebe vaše ordinacije i vaših pacijenata bez problema. Izdavanje računa na zahtjev, s popustima ili bez njih, nikada nije bilo jednostavnije.

Dentify je prvi cloud softver za stomatološke ordinacije, što znači da su vaši podaci uvijek sigurni i dostupni bilo kad i bilo gdje. Uz modernu tehnologiju, svi podaci pacijenata čuvaju se na jednom sigurnom mjestu, eliminišući rizik od gubljenja važnih informacija.

Više od šest godina, Dentify je dokazao svoju izvrsnost i postao je lider na tržištu. Zadovoljni klijenti vjeruju i cijene prednosti koje Dentify pruža. Stoga smo ubijeđeni da je red došao i na Vašu ordinaciju – kliniku. Neka Dentify bude vaš tajni adut za postizanje vrhunskih rezultata!

Jedan od ključnih faktora za uspješan ishod stomatološke terapije je dobro osmišljen plan terapije. Dentify vam omogućava da precizno planirate terapiju za svoje pacijente, čak i iz inostranstva, što ga čini idealnim alatom za razvoj dentalnog turizma – trend koji posljednjih godina osvaja stomatološke ordinacije.

Više detalja o softveru Dentify i zašto je važan za dentalni turizam možete pronaći ovdje.

Pogledajte prezentaciju Dentify software

*** Portal Stomatologija.me omogućava stomatološkim ordinacijama 50% popusta na prvu godinu korišćenja Denitfy softvera! Sve što je potrebno je da se registrujete klikom na link ovdje.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i unaprijedite rad svoje ordinacije! ***

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -