NaslovnaObavještenjaPostanite šampion dentalnog turizma uz Dentify

Postanite šampion dentalnog turizma uz Dentify

- Advertisement -

Da li imate problem sa turistima i klijentima iz dijaspore koji zahtijevaju da njihovi stomatološki tretmani budu završeni u kratkom vremenskom roku dok su u zemlji? Da li se zbog njih stvaraju gužve u vašoj ordinaciji tokom sezone? Rješenje za ove probleme je jednostavno i na dohvat ruke, a zove se – Dentify!


Uz pomoć ovog softvera lakše ćete planirati terapije i kvalitetnije upravljati vremenom, što će vam pomoći da izađete u susret svim zahtijevima i pružite najbolju moguću njegu klijentima i u periodima kada je broj posjeta na najvećem nivou. Jednostavan za upotrebu, inovativan i bogat funkcionalnostima, Dentify je lider u digitalizaciji menadžmenta ordinacija na Balkanu i najbolji partner u radu na unapređenju dentalnog turizma, a ako do sad niste znali zašto, navešćemo nekoliko primjera.

Efikasnost bez presedana

Ako su vaši pacijenti nakratko u zemlji ili gradu i žele u tom roku da završe tretmane, Dentify će vam pomoći jer omogućava da lako kreirate i upravljate planovima terapija. Nećete morati da brinete da li će se pridržavati dogovora jer će ih ovaj softver automatski obavještavati o zakazanim tretmanima.

Gužva u ordinaciji, kašnjenje i pomjeranje termina? Na to možete da zaboravite, jer Dentify olakšava pacijentima da zakazuju termine unaprijed putem onlajn sistema. Omogućava i direktnu komunikaciju sa njima, tako da neće dolaziti više do nesporazuma, a pacijenti će moći lakše da se informišu o svemu.

Kontrolišite svaki postupak tokom terapije

Ako koristite Dentify neće moći da vam se desi da pacijent napusti ordinaciju i više nikada ne saznate što se desilo sa procedurom koja je započeta ili da se pacijenti ne pridržavaju njihovih savjeta jer su se vratili u zemlju iz koje su došli. Uz pomoć ovog inovativnog softvera stomatolozi sada mogu pratiti napredak pacijenata, čak i onih u inostranstvu, kroz sistem i prilagođavati terapije po potrebi. Možete čak izdavati račune na stranim jezicima i u drugim valutama. I to su samo neke od brojnih opcija koje će vam značajno olakšati posao.

Budućnost stomatološke njege dolazi na krilima digitalizacije, a Dentify je predvodnik tog pokreta. Uskoro će biti nezamislivo voditi stomatološku ordinaciju bez ovakvog softvera, koji ne samo da unapređuje njihovu efikasnost, već omogućava i bolju njegu pacijenata. Zato najmodernije stomatološke ordinacije koje ne dozvoljavaju sebi da izgube trku sa tehnološkim napretkom biraju Dentify. Budite korak ispred konkurencije i pravilnim planiranjem terapija maksimalno iskoristite potencijale dentalnog turizma.

Jer uz Dentify budućnost nije nešto što se iščekuje, budućnost je već sad!

Više informacija dostupno je na broj telefona +387 66 777 852, mejl adresi
info@dentify.io i web sajtu https://dentify.io.

*** Portal Stomatologija.me omogućava stomatološkim ordinacijama 50% popusta na prvu godinu korišćenja Denitfy softvera! Sve što je potrebno je da se registrujete klikom na link ovdje.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i unaprijedite rad svoje ordinacije! ***

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -