NaslovnaEdukacijaDentex: Međunarodni sajam dentalne medicine u maju u Zagrebu

Dentex: Međunarodni sajam dentalne medicine u maju u Zagrebu

- Advertisement -

ZAGREB – Međunarodni bienalni sajam dentalne medicine biće održan u Zagrebu u periodu od 19. do 25. maja (svibnja), potvrdili su za naš portal organizatori skupa, Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine.

300x250Sajam Dentex ‘16, će kako tvrde, okupiti jednom mjestu sve najznačajnije proizvođače i dobavljače dentalne opreme, pribora i usluga i istovremeno omogućiti njihovu neposrednu komunikaciju s potencijalnim kupcima i korisnicima dentalnih usluga.

– Očekujemo 300 izlagača iz cijelog svijeta, vodećih proizvođača dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme, predstavljanje novih trendova i tehnologija u dentalnoj medicini za liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare i dentalne asistente – kažu organizatori skupa.

Bogatu izložbu, kako su rekli, nadopunjavaju aktuelne teme stručnog programa kao i edukativne i atraktivne demonstracije novih tehnika i tehnologija, što sajam kao cjelinu čini dobro osmišljenim i široko prepoznatim i prihvaćenim projektom.

– Posebno ističemo  program kvalitetnih profesionalnih i pratećih događaja, koji koreliraju s tekućim temama iz svijeta dentalne medicine i pretvaraju DENTEX u referentno mjesto susreta stručnjaka, predstavljanja noviteta i stjecanja uvida  u mogućnosti novih tehnologija – ističu u Zagrebačkom velesajmu.

Neke od najvažnijih tema na skupu biće: svakodnevno izvođenje operacionih i drugih zahvata u live ordinaciji, dentalne demonstracione i edukativne laboratorije, veliki broj radionica, pravni savjeti iz područja dentala, prezentacije i promocije izlagača, te dječji kutak u kojem će biti organizovane predstave, mala škola oralne higijene i učenje kroz igru.

Ciljevi sajma su:

  • Direktna komunikacija između dobavljača, kupaca i korisnika
  • Informisanje o novim trendovima i tehnologijama
  • Novi kontakti

Program sajma dentalne medicine:

  • Uređaji i oprema za dentalne ordinacije
  • Dentalni pribor i materijali
  • Oprema za dentalne laboratorije
  • Usluge i IT u dentalnoj medicini
  • Edukacija i nastavna sredstva

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Hrvatske.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -