NaslovnaEdukacijaBeauty Profesional Academy organizuje interaktivno predavanje "Face Revolution" o primjeni hijalurona i...

Beauty Profesional Academy organizuje interaktivno predavanje “Face Revolution” o primjeni hijalurona i botoksa

- Advertisement -

Nakon prvog predavanja Beauty Profesional Academy održanog u Baru, kompanija AntiAge Montenegro organizuje interaktivno predavanje Face Revolution koje će se odrzati u podgoričkom hotelu Ramada u subotu četvrtog  februara i botox kurs sa sertifikacijom u nedelju petog februara, saopštili su organizatori.

anti ageEdukacija je, kako stoji u saopšenju, namijenjena ljekarima i stomatolozima koji jesu ili žele biti eksperti u radu sa botoksom, hijaluronskim filerima i mezokoktelima, a predavači će kao i na prvom seminaru biti vrhunski stručanjaci iz te oblasti, PhD Irina Ervik iz Norveške i dr Rene Soto iz Kube.

– Na predavanju ćete imati priliku da vidite najnovije tehnike primjene Hyaluronica filera kao i botoksa, mezobotoksa i mezolifta. Prilikom demonstracije koristicemo mikrokanile i kanile a poseban akcenat bice stavljen na tretiranje zona visokog rizika: temporalna regija, nos i „Tear Trough“ zona – kazala je dr Olivera Maksimović, direktor kompanije AntiAge Montenegro.

Za sljedeći dan najavljen je kurs iz primjena botoksa i mezobotoks. Kurs se sastoji iz teorisjkog i praktičnog dijela, a namijenjen je za ljekare koji žele da postanu sertifikovani eksperti u primjeni botulinskog toksina. Indikacije: čelo, obrve, periorbitalna regija, nos, perioralna regija, brada, vrat i TMZ.

Kotizacija za prisustvovanje predavanju iznosi 120 eura, dok za dvodnevni program koji uključuje i praktični dio botoks kursa iznosi 550 eura.

Kada je riječ o kotizaciji prijave se primaju najkasnije do 1. februara kada je potrebno uplatiti i avans od 50 eura, a sve informacije možete dobiti i putem telefona 067 02 66 77.

Programe za oba dana možete pronaći na ovom linku.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -