NaslovnaObavještenjaAkord-Dental slavi trideset godina uspješnog rada

Akord-Dental slavi trideset godina uspješnog rada

- Advertisement -

Kakav jubilej za Akord-Dental! Kompanija iz Kragujeva koja se bavi prodajom stomatološke i zubotehničke opreme i potrošnog materijala slavi trideseti rođendan, što je postignuće do kojeg se ne dolazi lako.

U pitanju je još jedan pokazatelj da se radi o izuzetno uspješnom preduzeću koje je dalo veliki doprinos unapređenju rada stomatološke zajednice na ovim prostorima.

Akord-Dental već tri decenije snabdijeva stomatološke i zubotehničke ordinacije vrhunskom opremom i materijalima po povoljnim cijenama, obezbjeđujući da pacijenti svoje tretmane završavaju sa osmijehom.

Kompanija iz Kragujevca može se pohvaliti sa preko šest hiljada kupaca i pet hiljada proizvoda u svom asortimanu, zastupajući brendove svjetskog renomea kao što su Ivoclar Vivadent, BG light, Woodpecker , Vericom, Dentsply Sirona i mnogi drugi.


Iz Akord-Dentala su poručili da neće spavati na lovorikama, već će nastaviti da napreduju i opravdavaju povjerenje brojnih zadovoljnih stomatologa i zubnih tehničara.

“Nakon 30 godina uspješnog poslovanja trudimo se da i dalje budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde. Želimo da budemo kompanija koja posluje uvijek u koraku sa vremenom. Ne krijemo tajnu našeg uspjeha – to su znanje, iskustvo, hrabrost i vizija”, saopštili su iz kompanije.

Akord-Dental se ističe i po trening centru osnovanom 2012, kroz koji je do sada prošlo više od tri hiljade zadovoljnih učesnika, stičući nova znanja uz principe savremene stomatologije.

Više informacija o kompaniji možete pronaći na prezentaciji na najčitanijem stomatološkom portalu na Balkanu, a redakcija portala Stomatologija.me ovim putem čestita jubilej Akord-Dentalu.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -