fbpx
NaslovnaWebinariWebinar prof. dr Danimir Jevremović: Gornji centralni sekutić – od preparacije do...

Webinar prof. dr Danimir Jevremović: Gornji centralni sekutić – od preparacije do cementiranja

Portal www.stomatologija.me će 1. aprila nastaviti svoju regionalnu seriju webinara sa prof. dr Danimirom Jevremovićem.

Prof. dr Jevremović će na dvosatnom predavanju iz oblasti protetike na temu “Gornji centralni sekutić – od preparacije do dementiranja“ pričati o sljedećem:

- Advertisement -

„Gornji centralni sekutić je svakako najizazovniji zub za fiksno protetski tretman. Njegova pozicija čini ga veoma istaknutim, te izrazito primetnim u vidnom polju. Protetska rekonstrukcija centralnog sekutića stoga je veoma zahtevna i izazovna, ali često i prilično nezahvalna. U ovom predavanju se, kroz primere, diskutuju različiti slučajevi protetske rekonstrukcije centralnog sekutića. Analizaraju se kako analogni, tako i digitalni protokol, upotreba različitih vrsta bezmetalne keramike u terapiji. Nadalje, pratićemo slučajeve vitalnih i devitalizovanih zuba, prekrivanja livenih nadogradnji, upotrebu monolitne i tehnike slojeva do postizanja kranjih željenih rezultata. Od preparacije, preko izbora tehnologije izrade, vrste bezmetalne keramike, kao i odgovarajućeg cementa, rehabilitacija centralnih sekutića ostaje jedan od najvećih izazova u protetskoj terapiji“.

Napominjemo u pitanju je interaktivno predavanje, u kome će svi prisutni imati priliku da se uključe i direktno se obrate prof. dr Jevremoviću.

Ovo predavanje je akreditovala Komora doktora stomatologije Republike Srpske sa 1 bodom, kao i Stomatološka komora Makedonije, takođe, sa 1 bodom.

Pošto je serija webinara portala Stomatologija.me regionalna priča, koja će trajati cijele godine pozivamo Vas da pogledate i ostale predavače iz oblasti protetike.

Cijena jednog predavanja je 70 eura (bez PDV-a)

Cijena dva predavanje je 136 eura (bez PDV-a)

Cijena tri predavanja je 201 euro (bez PDV-a)

Broj mjesta je ograničen, pa zauzmi svoje mjesto na vrijeme, prijavom na kontakt formu ili jedostavnije na broj +38268851465 (od 08 do 16h) ili putem e-maila: podrska.ms@stomatologija.me

Vidimo se 1. aprila!

Prijava za webinare

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -