NaslovnaWebinariWebinar prof. dr Danimir Jevremović: Gornji centralni sekutić – od preparacije do...

Webinar prof. dr Danimir Jevremović: Gornji centralni sekutić – od preparacije do cementiranja

- Advertisement -

Portal www.stomatologija.me će 1. aprila nastaviti svoju regionalnu seriju webinara sa prof. dr Danimirom Jevremovićem.

Prof. dr Jevremović će na dvosatnom predavanju iz oblasti protetike na temu “Gornji centralni sekutić – od preparacije do dementiranja“ pričati o sljedećem:

- Advertisement -

„Gornji centralni sekutić je svakako najizazovniji zub za fiksno protetski tretman. Njegova pozicija čini ga veoma istaknutim, te izrazito primetnim u vidnom polju. Protetska rekonstrukcija centralnog sekutića stoga je veoma zahtevna i izazovna, ali često i prilično nezahvalna. U ovom predavanju se, kroz primere, diskutuju različiti slučajevi protetske rekonstrukcije centralnog sekutića. Analizaraju se kako analogni, tako i digitalni protokol, upotreba različitih vrsta bezmetalne keramike u terapiji. Nadalje, pratićemo slučajeve vitalnih i devitalizovanih zuba, prekrivanja livenih nadogradnji, upotrebu monolitne i tehnike slojeva do postizanja kranjih željenih rezultata. Od preparacije, preko izbora tehnologije izrade, vrste bezmetalne keramike, kao i odgovarajućeg cementa, rehabilitacija centralnih sekutića ostaje jedan od najvećih izazova u protetskoj terapiji“.

Napominjemo u pitanju je interaktivno predavanje, u kome će svi prisutni imati priliku da se uključe i direktno se obrate prof. dr Jevremoviću.

- Advertisement -

Ovo predavanje je akreditovala Komora doktora stomatologije Republike Srpske sa 1 bodom, kao i Stomatološka komora Makedonije, takođe, sa 1 bodom.

Pošto je serija webinara portala Stomatologija.me regionalna priča, koja će trajati cijele godine pozivamo Vas da pogledate i ostale predavače iz oblasti protetike.

Cijena jednog predavanja je 70 eura (bez PDV-a)

Cijena dva predavanje je 136 eura (bez PDV-a)

Cijena tri predavanja je 201 euro (bez PDV-a)

Broj mjesta je ograničen, pa zauzmi svoje mjesto na vrijeme, prijavom na kontakt formu ili jedostavnije na broj +38268851465 (od 08 do 16h) ili putem e-maila: podrska.ms@stomatologija.me

Vidimo se 1. aprila!

Prijava za webinare

 

Verification

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -