NaslovnaObavještenjaStrah od stomatologa - zašto je to tako?

Strah od stomatologa – zašto je to tako?

- Advertisement -

Kad pomislimo na odlazak kod stomatologa, nije nam dobro i suze same krenu. Zašto je to tako? Naravno, zbog straha. Kako bi shvatili, kako nas strah tiho vodi do bezubosti, objasnićemo korak po korak.

Kratak je put od nasmijanog čovjeka do čovjeka koji kako ne bi pokazao lošu sliku svojih zuba, izbjegava osmijeh ili stavlja ruku dok se smije.

Foto: freepik.com

Da li je to nešto što bi kasnije željeli za svoje dijete? Naravno da ne, ali ako njega ne bi pustili da ide tako, zašto dijete u sebi puštate da pati. Htjeli priznati ili ne, upravo je strah taj koji nam briše osmjeh sa lica i odlučuje za nas, određuje naše granice i šta možemo, a šta ne.

Tada je prva pomisao “ali ja čim sjednem u stolicu kod stomatologa, on nema razumjevanja, on žuri, da što prije završi posao, bez osjećaja za moju bol”.

U nekim slučajevima si u pravu. Postoje stomatolozi koji pacijente gledaju kao broj i prozivaju “SLEDEĆI!”. Kao i u životu što postoje dobri i loši ljudi, to ne znači da postojanje jednih briše postojanje drugih.

Strah nastaje od nepoznatog, ali situacija se mijenja kad saznaš više, zato je portal Stomatologija.me tu da te informiše. Kad stomatolog ima osjećaja za strah i bol, on stiče povjerenje pacijenta.

Tako mi predstavljamo stomatologe koji su pažljivi i puni saosjećanja za pacijente, pa u tom slučaju straha nema ni na vidiku, a kvaliteta ne manjka. Da li ćete dozvoliti da jedno loše iskustvo odvede Vas do bezubosti do kraja života? Neće, dok portal Stomatologija.me postoji.

Foto: eaglerockdentalrexburg.com

Želimo da Vam omogućimo uvid u odnos stomatologa prema pacijentima, kako bi najbolju odluku donijeli. Pažljivo biramo stomatologe koji su na našem portalu, jer želimo da shvatite da odlazak kod pravog stomatologa je ustvari rad na sebi, koji određuje Vaš stil života.

Pobrini se za dijete u sebi i neka ti osmjeh blista uz izbor stomatologa sa portala Stomatologija.me.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -