NaslovnaWebinariVaša želja za učenjem je naš prioritet

Vaša želja za učenjem je naš prioritet

- Advertisement -

Portal Stomatologija.me nastavlja sa svojom regionalnom serijom webinara, koja je već tema o kojoj se priča i koja će se prepričavati godinama.

A zašto je to tako?

- Advertisement -

Pa zbog raznolikog programa koji smo pripremili iz oblasti oralne hirurgije, protetike, maksilofacijalne hirurgije i estetske stomatologije, što i sami možete primjetiti na slici ispod.

Što više investirate u svoje znanje, to ćete platiti manje za naša predavanja. Vaša želja za učenjem je naš prioritet, zato smo kreirali različite pakete predavanja koji će odgovarati Vašim interesovanjima.

- Advertisement -

Prepoznali smo Vašu potrebu za unapređenjem i omogućili Vam da sve ispratite iz svog doma ili ordinacije, jer je ONLINE!

Da, da dobro ste čuli!

Zaboravite troškove putovanja, smještaja, hrane, jer sad je sve moguće jednim klikom uz portal Stomatologija.me! Tehnička služba portala će biti sve vrijeme uz Vas, ali to nije sve! U toku webinara imate mogućnost da se uključite u diskusiju i popričate sa predavačem o svim nedoumicama koje imate.

Da li ćete iskoristiti ovu jedinstvenu priliku za unapređenje svog znanja ili ćete propustiti šansu da se usavršite?

Prijavite se na kontakt formu i jednim klikom unaprijedite svoje znanje!

Prijava za webinare

 

Verification

Ako vam je potrebna pomoć prilikom prijave, kontaktirajte naš tim i prijavite se putem e-maila podrska.ms@stomatologija.me ili telefona +38268851465


Vidimo se 1. aprila!

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -