NaslovnaEdukacijaUSS organizuje seminar „Rukovođenje stomatološkim inovacijama“

USS organizuje seminar „Rukovođenje stomatološkim inovacijama“

- Advertisement -

Udruženje Stomatologa Srbije nastavlja sa programom kontinuirane edukacije, a ovoga puta riječ je o nacionalnom seminaru “Rukovođenje stomatološkim inovacijama”. Seminar I kategorije biće održan u nedjelju 19. marta u hotelu “Mladost” u Beogradu.

Kao i svaki put do sada i ovoga puta predavanja će držati eminentni stručnjaci iz oblasti stomatologije. Tako će prof. dr Predrag Nikolić govoriti o značaju analize dentalne i facijalne estetike za uspješnost ortodontske terapije, dok će specijalista strukovnih studija Srđan Anđelkov polaznicima objasniti manuelnu terapiju temporomandibulanog zgloba. Nakon njih riječ će imati ass. dr Aleksandra Čairović koja će govoriti o upotrebi BIO-HPP u stomatološkoj praksi, te dr Mirko Medić koji će držati slovo o hirurško-protetskom planiranju u softveru i doc. dr Zoran Mandinić čija tema je naslovljena kao “čuvari prostora”.

Osim njih kao gostujući predavači biće Zorica Šćekić koja će otvoriti temu zdravstvene stomatološke zaštite djece sa smetnjama u razvoju i dr Zora Pandurov koja će govoriti o zakonskoj regulativi u vezi sa stručnim radom.

Seminar će pozdravnim govorom otvoriti rukovodilac programa, prim. dr sci. dent. med. dr Jasmina Tekić.

Kotizaciju od 1500 dinara potrebno je uplatiti na žiro račun Udruženja stomatologa Srbije 205-41887-42, sa pozivom na broj 1903 i svrhom uplate “program KME”.

Kako navode organizatori, potvrdu o učešću na seminaru dobiće učesnici sa plaćenom kotizacijom koji se budu registrovali.

Prijava učešća na skupu može se obaviti putem telefna na brojeve 011/2682-984 i 064/449-7992, ili putem e-maila na adrese kmestom@gmail.com i znanjestomatolog@gmail.com.

Program možete naći na ovom linku.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -