NaslovnaEdukacijaSimpozijum sa međunarodnim učešćem „Sve boje stomatologije“ 14. decembra u Banjaluci

Simpozijum sa međunarodnim učešćem „Sve boje stomatologije“ 14. decembra u Banjaluci

- Advertisement -

Udruženja stomatologa Republike Srpske će sredinom posljednjeg mjeseca u godini biti domaćini značajne manifestacije. U pitanju je simpozijum sa međunarodnim učešćem „Sve boje stomatologije“ (14. decembar, Banski Dvor – Banjaluka). Učesnike očekuje izuzetan program sa sjajnim predavačima (prof. dr Danimir Jevremović, dr Tamas Kovacs, dr Matej Kuliš, doc. dr Milica Jeremić-Knežević, dr Miloš Ljubičić, doc. dr Nataša Knežević), kvalitetnim radionicama, vrhunskom atmosferom i ugodnim druženjem, koje će se nastaviti i uveče, jer se kao i prethodnih godina, u okviru simpozijuma, organizujei „Novogodišnji bal stomatologa“. Kotizacija do 30. novembra iznosi 100, poslije tog datuma 150, a na dan simpozijuma 200 konvertibilnih maraka.

Uplate za kotizacije se vrše na račun Udruženja stomatologa RS 199-563-00305-514-92 Sparkasse Bank. Za uplate iz inostranstva potrebno je prijaviti se na e-mail: info@us-rs.org
Novogodišnji bal stomatologa se plaća 50 konvertibilnih maraka i to samo za učesnike simpozijuma. Prijave se vrše na licu mjesta, na dan simpozijuma, a broj mjesta je ograničen. Učešće na simpozijumu je bodovano sa 5 bodova od strane Komore doktora stomatologije Republike Srpske. Članovi udruženja ne plaćaju kotizaciju i svečanu večeru. Sve dodatne informacije o simpozijumu možete dobiti putem e-maila: info@us-rs.org ili na broj telefona +387 65 404 667.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -