NaslovnaEdukacijaPrezentacija: Predstavljanje GC restaurativnih materijala

Prezentacija: Predstavljanje GC restaurativnih materijala

- Advertisement -

Denty-GoldDental u petak (18. septembar, Somborska rampa 49, Novi Sad) organizuje prezentaciju predstavljanja GC restaurativnih materijala.

Prezentacija je BESPLATNA, a broj mjesta za radionice je ograničen, pa su prijave obavezne! Prezentatori su stručni saradnici firme GC: Đorđe Savić i Ivana Ikonov. Učesnici će biti podijeljeni u dvije grupe. Prva grupa počinje u 10, a druga u 15 sati.

Svaki učesnik dobija 10% popusta.

Detalj sa jednom od ranijih kurseva (Foto: denty-golddental.com)

GC Fuji TRIAGE, najpolivalentniji materijal za teške slučajeve. Predvodnik u stabilizaciji karijesa i zaštite površine korijena sa veoma intezivnim otpuštanjem fluorida

GC Tooth Mouse i Mi Paste Plus, zaštitne paste za remineralizaciju s trostrukim dejstvom: očvršćavanje, obogaćivanje i zaštita

Stručna prezentacija u trajanju od 30 minuta, praktična demonstracija na modelu 10 minuta, praktičan rad polaznika na modelu 20 minuta.

GC G-aenial Universal Flo Univerzalni restaurativni materijal visoke čvrstine. Od najmanjih kaviteta V do najvećih ispuna II klase. Kontrolisano trčenje, maksimalna čvrstina!

Foto: Facebook/Denty GoldDental)

GC everX Posterior, otkrite moć vlakana…. Vlaknima ojačan kompozit za nadoknadu dentina, proširuje granice direktnih restauracija.

Stručna prezentacija u trajanju od 30 minuta, praktična demonstracija na modelu 10 minuta, praktičan rad polaznika na modelu 20 minuta.

Najnovija tehnologija GLASHBRIDA GC EQUIA Forte
Glashibridni sistem za trajne ispune izrađene u jednom komadu, proširuju mogućnosti i indikacije u svakodnevnoj kliničkoj praksi. Stručna prezentacija u trajanju od 30 minuta, a praktičan rad polaznika na modelu 20 minuta.

Prijaviti se možete na sljedećim linkovima: za grupu od 10 sati i za grupu od 15 sati

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -