NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Stomatološka stolica JOINCHAMP ZC-S600

Predstavljamo: Stomatološka stolica JOINCHAMP ZC-S600

- Advertisement -

Luksuzna stomatološka stolica dizajnirana u skladu sa ergonomskim zahtjevima kako bi udovoljila komforu stomatologa i pacijenta.

Konfiguracija stomatološke stolice:
Stolica za pacijenta sa tapacirungom od kože, sa naslonom za leđa i glavu. U šest pravaca je pokreću dva tiha i brza elektromotora. Korisniku stoje na raspolaganju devet programabilnih položaja.

Za stabilnost stolice zadužen je ojačan metalni ram. Upravljanje stolicom se vrši preko doktorskog bloka, asistentskog dijela, kao i preko multifunkcionalne papuče.

Foto: commexdental.com

Reflektor LED FARO EDI sa promjenjljivim, trostepenim intenzitetom svjetlosti, lako podesiv po visini i pomjerljiv u svim pravcima. Uključuje se po izboru preko doktorskog bloka, asistentskog dijela ili prekidača na samom reflektoru.

Doktorski blok
Opremljen je negatoskopom za intraoralne filmove kao i sa LCD displejom na kome se može pratiti status stomatološke stolice za vrijeme rada.

Karakteriše ga dupla tacna za instrumente od kojih je jedna pomjerljiva u svim pravcima.

Tacne se mogu skidati radi lakšeg održavanja kao i sterilisanja. Preko kontrolnog panela diigitalnim komandama se upravlja stolicom, uključuje negatoskop, podešava intenzitet osvjetljavanja reflektora, puni se čaša, ispire fontana…

Foto: medicalexpo.com

Na doktorskom bloku se nalazi nosač za pet visećih crijeva:
*tri turbinska crijeva bez svjetla
*puster sa tri funkcije, za hladnu i toplu vodu
*slobodno mjesto za ultrazvučni skidač kamenca

Asistentski dio je opremljen novim kontrolnim panelom sa 10 tastera preko kojih se, takođe, može upravljati pacijent stolicom. Za pokretljivost u svim pravcima je zaslužna poluga sa dva koljena koja obezbjeđuje slobodnu rotaciju i olakšava rad.

Oprema na asistentskom dijelu:
*široko crijevo za vazdušnu sukciju
*uzano crijevo za vodenu sukciju
*puster sa tri funkcije, za hladnu i toplu vodu
*slobodno mjesto za LED lampu za polimerizaciju

Foto: medicalexpo.com

Vodena jedinica je na podu tako da se stolica pokreće nezavisno od vodene jedinice. Pljuvaona je pomjerljiva, a punjenje čaše, ispiranje fontane se može kontrolisati sa doktorskog i asistentskog dijela. U vodenoj jedinici je ugrađen sistem za destilovanu vodu kao i bojler za toplu vodu.

Terapeutska stolica je udobna za stomatologa. Dostupno je više različitih tipova terapeutskih stolica.

Za više informacija o cijeni i načinu isporuke, možete kontaktirati kompaniju „B&B Dental-SEE“ iz Novog Sada na brojeve telefona +381 21 511 073 i +381 21 511 075. Informisati se možete putem e-maila: commex@eunet.rs

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -