NaslovnaEdukacijaDENTEX - najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

DENTEX – najveći dentalni događaj u regiji na Zagrebačkom velesajmu

- Advertisement -

Zagrebački velesajam i Hrvatska komora dentalne medicine nastavljaju svoju uspješnu višegodišnju suradnju u organizaciji Međunarodnog sajma dentalne medicine Dentex.

Ovaj bienalni događaj okupit će od 6. do 8. lipnja 2024. godine više od 250 domaćih i svjetskih stručnjaka i vodećih proizvođača dentalnih uređaja, aparata, pribora i opreme i još jednom potvrditi svoj liderski status u regiji.

Najnoviji proizvodi na tržištu

Dentex nudi sveobuhvatan prikaz svega što je potrebno dentalnim ordinacijama i laboratorijima od materijala, instrumenata, uređaja do naprednih rješenja za liječenje i najnovijih dentalnih softvera. Istražite najnovije rendgenske sustave, CAD/CAM tehnologije, 3D printere za stomatologiju i druge uređaje koji unapređuju svakodnevni rad.

Informativan i kvalitetan stručni program

Tradicionalno sajam Dentex prati stručan i kvalitetan program koji korelira s temama iz svijeta dentalne medicine. Održat će se Kongres „Suvremeni procesi u dentalnoj medicini – protokoli i procedure“ za liječnike dentalne medicine, dentalne tehničare, dentalne asistente i dentalne higijeničare.

Sudionici će imati priliku vidjeti i operacije u živo – Live OP iz područja endodoncije, dentalne tehnike, implantologije i estetske dentalne medicine u kompletno opremljenoj ordinaciji dentalne medicine za izvođenje konzervativnih i kirurških zahvata s edukacijskom svrhom.

Bit će organizirane i radionice za pravno i porezno savjetovanje članova, mogućnosti osiguranja u dentalnoj medicini te savjetovanje o EU fondovima.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva Republike Hrvatske i Grada Zagreba.  

Više informacija na https://www.zv.hr/sajmovi-7/dentex-62/izlagaci-83/o-sajmu-3457/3457 i https://www.facebook.com/sajam.dentex/?locale=hr_HR

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -