NaslovnaProizvodiMEDIT i900 - Sljedeća evolucija intraoralnih skenera

MEDIT i900 – Sljedeća evolucija intraoralnih skenera

- Advertisement -

Predstavljamo posljednju riječ tehnologije kada je u pitanju stomatologija – novi Medit i900. Inovativan, pouzdan i lagan intraoralni skener osmišljen je kako bi transformisao način na koji se obavljaju dentalne procedure.

Medit i900 je stomatološki uređaj koji podiže standarde preciznosti, brzine i udobnosti u stomatološkoj praksi.

Uz naprednu tehnologiju skeniranja, sa brzim procesuiranjem podataka i intuitivnim softverom i ergonomskom konstrukcijom, Medit i900 omogućava stomatolozima da ubrzaju i unaprijede radni proces, a pacijentima garantuje ugodnost.

Karakteristike:

Lagan i kompaktan: Sa težinom od samo 165g (uključujući vrh), ovaj skener je lakši od vašeg pametnog telefona i optimizovan za minimalan napor tokom skeniranja.

10-bitna tehnologija slikanja: Napredni optički motor pruža izvanrednu jasnoću i dubinu. Novi Medit i900 napraviće bolje fotografije zuba nego Vaš mobilni telefon, a sve to bez neprijatnih otisaka i dugotrajnih procedura. Slike su bogate i živopisne, što omogućava pouzdane dijagnostičke rezultate. Od širokog spektra do snimanja sa niskim nivoom šuma, svaki detalj je snimljen besprekorno.

Prošireno vidno polje: Omogućava brže i pouzdanije skeniranje većih površina bez gubitka detalja ili tačnosti.

Automatsko pokretanje skeniranja: Funkcija “Start Automatic Scan” omogućava završetak skeniranja za manje od jednog minuta, bez dodirivanja dugmeta.

Prilagodljivi vrhovi: Medit i900 nudi vrhove različitih veličina (veliki, srednji i mali) kako bi se obezbijedilo savršeno rješenje za svaki slučaj.

Potpuno i intuitivno iskustvo dodira: Umjesto tradicionalnih dugmadi, Medit i900 koristi intuitivno iskustvo dodira za skeniranje iz bilo kog ugla.

Inovacija u sigurnosti i optimalnim performansama: Napredne higijenske funkcije osiguravaju čist i siguran skener. Pored poboljšanog skeniranja metala i tkiva, bržeg zagrijavanja i dužeg ciklusa kalibracije, adaptivne funkcije protiv zamagljivanja minimiziraju pripremu skenera za optimalne performanse.

Bez obzira na to koliko skenera ima na tržištu, kompanija Medit proizvodi najbolje intraoralne skenere po mišljenju i broju korisnika, što je pokazalo i nezavisno istraživanje sprovedeno u okviru sajma IDS 2021 (www.instituteofdigitaldentistri.com).

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti od distributera Interdent.

Broj telefona: +386 (0) 34256200

Mejl: info@interdent.cc

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -