NaslovnaProizvodiPredstavljamo: SIMPLEKS 3D filament štampač

Predstavljamo: SIMPLEKS 3D filament štampač

- Advertisement -

Štampanje ortodontskih modela – jednostavno i održivo rješenje sa SIMPLEKS-om. Sa svojim jedinstvenim prednostima, SIMPLEKS 3D filament štampač se izdvaja od ostalih filament štampača.

SIMPLEKS 3D sistem filament štampača je koordinisano rješenje stomatološkog sistema u segmentu štampe filamenta (modifikovani 3D filament štampač, softver za zubne sjekače i bio filamenti za izradu ortodontskih modela) za dosljednu reprodukciju i pouzdane rezultate. Najbolja stvar u vezi sa tim, štampanim modelima nije potrebna naknadna obrada.

Tehnologija je jednostavna koliko i genijalna: štampanje filamenta (FDM/FFF proces) koristi fuzionisane filamente. To su termoplasti u obliku žice sastavljeni na kotur. Materijal omekšava pod uticajem toplote.

Mlaznica zatim gradi 3D objekat za štampanje sloj po sloj na ležištu za štampanje. Gotovo! Filamenti koji se koriste u sistemu SIMPLEKS 3D filament štampača su uglavnom bioplastika koja se može reciklirati i industrijski kompostirati bez potrebe za bilo kakvim složenim procesima.

Ovo vam daje ekološki održiv način kreiranja 3D štampanog objekta. Ekološki, održivi i zdravi:
*100% bez iritirajućih supstanci
*Polimerizacija u jedinici za svjetlosno polimerizaciju nije potrebna
*Nije potrebna naknadna obrada hemikalijama
*Ekološka i zdravstvena štampa
*Otporan na boje, UV otporan

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti na broj telefona +389 70 382 553.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -