NaslovnaObavještenjaJednim klikom do rješenja: Dentify nudi integrisani modul za račune

Jednim klikom do rješenja: Dentify nudi integrisani modul za račune

- Advertisement -

Želite da unaprijedite vaše upravljanje finansijama, olakšate i vašem timu i pacijentima proces izdavanja računa i definisanje garancija i načina plaćanja, a pritom ostavite utisak moderne i efikasne stomatološke ordinacije? Imamo rješenje za vas, a to rješenje zove se Dentify – najbolji stomatološki softver na Balkanu, predvodnik digitalizacije koji rješava sve vaše potrebe za efikasnim upravljanjem ordinacijom.

Voditi stomatološku ordinaciju može biti veoma profitabilno, ali izgradnja uspješne prakse zahtijeva da pažljivo upravljate finansijama, omogućite maksimalan komfor pacijentima pri svakom koraku procesa liječenja i oslobodite vaš tim bespotrebnog stresa i viška zadataka.

Želite da budete maksimalno fokusirani na ono zbog čega se bavite stomatologijom, a to je pružanje najbolje njege pacijentima? Bavljenje finansijama i izvještajima, pogotovo ako nije dobro organizovano, stvoriće vam dodatni posao i oduzeti dragocjeno vrijeme, ali i potencijalno uvećati troškove. Stomatološka praksa je složen posao. Zato je važno da imate pouzdan sistem koji će vam pomoći da efikasno upravljate svim aspektima, uključujući i onaj finansijski. Tu Dentify ulazi u igru.

Jedinstvene opcije koje će vas izdvojiti

Dentify nudi integrisani modul za račune koji se može prilagoditi potrebama vaše ordinacije ili pacijenata. Bilo da je u pitanju račun ili predračun, sa popustom ili bez, ovaj softver omogućava da to uradite sa lakoćom. Zaboravite na ručne procese fakturisanja i izdavanja računa, koji mogu biti dugotrajni i podložni greškama.

Dentify: Digitalna evidencija pacijenata

Želite da iskoristite sve potencijale dentalnog turizma i omogućite stranim pacijentima da se osjećaju kao kod kuće? Dentify je jedini softver koji vam omogućava da izdajete račune na stranom jeziku ili drugoj valuti!

Jednim klikom do rješenja

Pacijenti će biti oduševljeni najmodernijim korisničkim iskustvom, a vaš tim biće vam zahvalan jer ćete ga automatizacijom dodatnih zadataka osloboditi stresa. Uz Dentify možete klikom definisati garancije na protetske radove, načine ili uslove plaćanja. Tako ćete jasno komunicirati sa pacijentima i izbjeći moguće nesporazume i sporove.

Dentify software

Zamaranje papirima i potencijalne greške koje se uz to javljaju su prošlost. Generisanje računa, praćenje troškova, upravljanje potraživanjima – sve to može biti automatizovano kako biste uštedjeli dragocjeno vrijeme i novac. Pravovremeno i tačno izdavanje računa i efikasno upravljanje naplatom doprinose zadovoljstvu pacijenata i jačanju reputacije ordinacije. Ovaj softver omogućava vam da pacijentima pošaljete račun u PDF formatu na mejl – brzo, lako i bez mogućnosti da pogriješite.

Budućnost je digitalna

U današnjem digitalnom dobu, ključno je za uspješan rad stomatološke ordinacije da bude sposobna da se prilagodi promjenama i iskoristi nove tehnologije. Pridružite se digitalnoj revoluciji, pružite sebi prednost kakvu zaslužujete.

Dentify je jedinstven i inovativan, prvi izbor svih stomatoloških ordinacija na Balkanu koje žele da zadrže korak sa najnovijim dostignućima. Ne samo da olakšava upravljanje finansijama i računima, već nudi i niz drugih mogućnosti koje će unaprijediti vaš rad, među kojima su i upravljanje kartotekom pacijenata, planiranje terapije. zakazivanje termina, SMS/mejl podsjetnici i još mnogo drugih.

Zaradite više, a vašim pacijentima pružite uslugu zbog koje će se osjećati da su pronašli pravu stomatološku ordinaciju za cijeli život. Odaberite Dentify!

Konatkt na broj telefona +387 66 777 852 ili na email adresu info@dentify.io .

*** Portal Stomatologija.me omogućava stomatološkim ordinacijama 50% popusta na prvu godinu korišćenja Dentify softvera! Sve što je potrebno je da se registrujete klikom na link ovdje.

Iskoristite ovu jedinstvenu ponudu i unaprijedite rad svoje ordinacije! ***

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -