NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Planmeca Romexis sveobuhvatni dentalni softver

Predstavljamo: Planmeca Romexis sveobuhvatni dentalni softver

- Advertisement -

Planmeca Romexis je fleksibilna i intuitivna all-in-one dentalna softverska platforma. Ona pruža bogat set alata kako bi zadovoljila potrebe svake dentalne ustanove – od malih ordinacija do velikih klinika.

Planmeca Romexis® dentalni softver Romexis all-in-one softver poseduje najširu paletu modova za 2D i 3D snimanja, kao i cio CAD/CAD proces.

Aplikacije za podršku
Planmeca nudi razne pouzdane aplikacija za podršku: za snimanje, pregledavanje i slanje snimaka:
*Mobilna aplikacija za snimanje
*Besplatana aplikacija za pregledavanje snimaka, Romexis Viewer
*Servis transfera snimaka

Softver za efikasnost klinike
Podignite efikasnost vaše klinike na sljedeći nivo sa informacijama u realnom vremenu, o korišćenju i dešavanjima na opremi, koja je mrežno povezana.
Superiona upotrebljivost
Romexis je dizajniran za potrebe snimanja u modernim klinikama. Kako su vam svi 2D i 3D snimci na dohvat ruke, možete raditi sigurnije i pružiti najbolji mogući tretman pacijentu.

Najčešći radni procesi su optimizovani, tako da svakodnevne rutinske poslove možete obavljati brzo, uz minimalan broj klikova. Bazirana na osnovu višegodišnjih povratnih informacija od korisnika, najnovija verzija Romexisa uvodi intuitivan korisnički interfejs, koji će vaš cio tim obožavati.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera “PLAST Dent-a” iz Niša. Broj telefona je +381 18 230 984, a e-mail: office@plastdent.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -