NaslovnaProizvodiPredstavljamo: NEW SIMPLEX model izolacije

Predstavljamo: NEW SIMPLEX model izolacije

- Advertisement -

Sredstvo za odvajanje za 3D štampane modele filamenta. SIMPLEKS model izolacije je sredstvo za odvajanje modela, koje je prilagođeno za upotrebu sa 3D štampanim filamentnim modelima.

Uz pomoćno sredstvo za odvajanje, ortodontski aparati se lako mogu izraditi od zubne smole na štampanom modelu. Na površinu modela se četkom nanosi ravnomeran, ultra fin film izolacionog sredstva.

Ovo rezultira jasnim razdvajanjem između modela i zubne smole. Nakon polimerizacije, radni predmet se lako može ukloniti iz modela, zadržavajući sve površinske detalje.

Prednosti
*Prilagođeno za upotrebu sa 3D štampanim filamentnim modelima, dizajniranim za izolaciju modela prilikom proizvodnje uklonjivih ortodontskih aparata.
*Takođe pogodan za modele proizvedene korišćenjem SLA/DLP procesa štampanja.
*Jedna aplikacija je dovoljna da se postigne optimalno odvajanje između modela i radnog komada.
*Može se u potpunosti ukloniti vodom i ne zahtijeva čišćenje parom, za jednostavnu primjenu koja je pogodna za materijal.

Detalji
*Ne sadrži supstance koje su štetne po zdravlje.
*Savršena izolacija.
*Optimalna, ultra-fina izolaciona folija.
*Potpuno rastvorljiv u vodi.
*Nježan prema materijalu.

Olakšavanje posla
Sredstvo za odvajanje razvijeno za 3D štampane modele filamenata upotpunjuje digitalni ortodontski radni tok. Kao i kod cijelog sistema SIMPLEKS 3D filament štampača, velika pažnja je posvećena praktičnoj i bezbjednoj primjeni sredstva za odvajanje modela. SIMPLEKS model izolacije je jednostavan i brz za upotrebu.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -