NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Miradent Aquamed proizvodi protiv suvoće usta

Predstavljamo: Miradent Aquamed proizvodi protiv suvoće usta

- Advertisement -

Suvoća usta je tegoba na koju se žale pacijenti obično starije životne dobi.

Nedovoljna količina sline uzrokuje ispucale usnice, loš zadah, poteškoće u govoru; raspoznavanju okusa i žvakanju hrane; nošenju i održavanju protetskih radova; doprinosi osjećaju žarenja usne šupljine i povećava osjetljivost sluznice na infekciju i povrede.

Foto: svezazube.hr

Pacijenti s manjkom sline treba posebnu pažnju da posvete održavanju oralne higijene s obzirom da je suvoća usta predisponirajući faktor za češće gljivične infekcije i veću učestalost karijesa i gingivitisa.

Suvoću usta ne treba zanemarivati nego pravovremeno dijagnosticirati i liječiti. Firma Hagen Werken (www.miradent.de) nudi pastile koje olakšavaju simptome suvoće usta (Aquamed pastile) kao i tekućinu za ublažavanje simptoma suhoće usta (Aquamed).

Jedinstvena formula oba proizvoda se sastoji od lizozima koji se i inače nlazi u prirodnoj slini, a koji djeluje protivbakterijski, kalcijev laktat koji podstiče remineralizaciju zuba te ksilitol kao sladilo koje osim što zaslađuje pastile i otopinu djeluje i protivkarijesno.

Prihvatljiva cijena (39 kuna) svakako ovu tekućinu stavlja na prvo mjesto izbora u ublažavanju simptoma kserostomije. Posljednje, ali ne i najmanje važno je sa ovi preparati ne sadrže šećer, aspartam, gluten, laktozu, fruktozu i genetski modificirane organizme.

Dodatne informacije o proizvodu, kao i načinu isporuke, možete dobiti u kompaniji „Hager&Werken“. Broj telefona je +385 98 997 4678, a e-mail: klaudija@hagerwerken.de

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -