NaslovnaObavještenjaHvala Makedoniji na gostoprimstvu!

Hvala Makedoniji na gostoprimstvu!

- Advertisement -

Portal stomatologija.me je u subotu bio prvi put na jednom stomatološkom skupu u Makedoniji i naišao je na zaista sjajan doček.

Prije svega od strane Stomatološke komore Makedonije i njenog predsjednika dr Marijana Denkovskog, a potom i od ljudi iz Makedonskog implantološkog društva, koji su na sjajan način organizovali 5. Simpozijum sa međunarodnim učešćem.

Predavači su bili eminentni stručnjaci kako iz Makedonije, tako i iz šest zemalja iz okruženja. Skup je otvorio dr Bekim Sali, ministar zdravlja u Vladi Makedonije.

“Implantologija je izuzetno važna grana stomatologije i verujem da će iz ovog simpozijuma proizaći brojne novine i naučna dostignuća. Kao i do sada, Ministarstvo zdravlja će nastaviti da vas podržava u razvoju implantologije, uvođenju novih tehnika i metoda u cilju pružanja što kvalitetnije stomatološke usluge pacijentima. Jedna od obaveza Ministarstva, kojoj smo posebno posvećeni, je unapređenje sistema primarne zdravstvene zaštite”, istakao je dr Sali u svom obraćanju.

Tako je portal stekao nove prijatelje i partnere, koji izuzetno cijene i poštuju naš rad i zbog toga hvala Makedoniji na gostoprimstvu, jer smo se osjećali kao kod svoje kuće.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -