NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Germstar – bezkontaktna dezinfekcija ruku

Predstavljamo: Germstar – bezkontaktna dezinfekcija ruku

- Advertisement -

Beskontaktna dezinfekcija ruku prilagođena najširoj mogućoj primjeni. Smanjuje broj dana bolovanja i povećava produktivnost korisnika, uništavajući 99,99% kontaktom prenosivih virusa, bakterija i gljivica, 100% prirodno sredstvo.

Ne sadrži nikakve vjestačke dodatke, samo Isopropanol, prirodna Mentha Piperita i prirodni Ovis Aries. Iskoristivost tečnosti 100%. Tečnost iz svake dopunske vrećice se iskorišćava do kraja, za razliku od konkurentskih proizvoda gdje može da ostane i preko 12% neiskorišćenog sredstva.

Za razliku od dezinfekcionih proizvoda na bazi gela, korišćenjem Germstara ruke se nikad ne lijepe i u trenutku ste spremni za obavljanje bilo kog zadatka. Doze su prilagodljive upotrebi, korišćenjem standardne doze za svakodnevnu higijenu postiže se do 1500 doza/ aplikacija.

Automatskim doziranjem se izbjegava nekontrolisano i prekomjerno korišćenje sredstva za dezinfekciju što smanjuje značajno troškove. Za razliku od konkurenstkih proizvoda kojima je potrebno ili fiksno napajanje ili sadrže mehaničke dijelove koji mogu da se pokvare i zahtijevaju održavanje, Germstar dispenzer ne zahtijeva fiksno napajanje i tako postaje veoma mobilan i prilagodljiv za bilo koju vrste namjene, osim toga ne sadrži mehaničke dijelove.

Nakon svake primjene osim kompletne dezinfekcije ruku dodatno omekšava i njeguje ruke, tako da su ruke nakon svake primjene meke i njegovane i što je najvažnije bez iritacija ili nadražaja. Djeca predškolskog uzrasta ga slobodno mogu koristiti uz nadzor odrasle osobe, a dermatološki je testirano.

Dodatne informacije o proizvodu, možete dobiti kod distributera, firme “Krajina Group” iz Banjaluke. Brojevi telefona su: +387 51 926 760, +387 51 926 763, a e-mail: info@krajinagroup.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -