NaslovnaProizvodiPredstavljamo: Fit-N-Swipe

Predstavljamo: Fit-N-Swipe

- Advertisement -

Ručni instrumenti, sonde, ultrazvučni nastavci i ogledala za usta često se čiste na salveti na pacijentu, celuloznom krpom na pladnju ili vatom između prstiju. Ova vrsta rukovanja ne ispunjava uvijek najbolje ergonomske i higijenske standarde. Kako bi se optimizirao ovaj postupak, razvijeni su praktični Fit-N-Swipe jastučići za jednokratno čišćenje i jastučići za sušenje protiv zamagljivanja za ogledala za usta.

Oni su jednostavno zalijepljeni na omiljeno mjesto na poleđini rukavice. Dakle, mogu se koristiti praktično i jednom rukom, bez daljnjih kretanja ili higijenskih ograničenja. Otpadi, krv ili naslage mogu se ukloniti brzo i jednostavno. Rezultat uštede vremena na kratkim udaljenostima i prednosti ergonomskog držanja tijela bili su vrlo pozitivni za 87% naših ispitivača proizvoda.

Praktično pričvršćivanje ljepila na rukavicu i s tim povezana lakoća rada jednoručnom upotrebom ispitivači su ocijenili 71% vrlo dobrim i 24% dobrim. Stalno pozitivne kritike gotovo 100 osoba koje su ispitale proizvod :
*Mislim da je Fit-N-Swipe vrlo dobar jer imam obje ruke s PZR-om i više ne moram koristiti vatu od pamuka“, jedan od stomatologa

Plavi Fit-N-Swipe su jastučići za sušenje i zahvaljujući svojoj jedinstvenoj višeslojnoj tkanini osiguravaju kristalno čisto ogledalo za usta bez magle. Oni čak uklanjaju masne ili masne nečistoće bez tragova.

Bijeli Fit-N-Swipe ulošci su za čišćenje i posebno su razvijeni za brzo čišćenje instrumenata. Jedinstvena mikrovlakna, visoke sposobnosti zadržavanja, osiguravaju visok učinak čišćenja i upijanja. Istovremeno, može se koristiti kao sigurno i praktično skladište za endodontske igle.

Dobar učinak čišćenja i velika upijajuća podloga ispitivači su ocijenili s dobrom do vrlo dobrom s 87%. Samo 13% testera ocijenilo je ovo osrednjim. Jedna testerica izjavila je da misli da su ulošci “sjajni” jer ih je lako pričvrstiti i jer osiguravaju pravilno čišćenje instrumenata tokom upotrebe. Fit-N-Swipe jastučići mogu se sterilizovati prije prve upotrebe i stoga su, takođe, idealni za upotrebu u hirurgiji.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti u „Hager&Werkenu“. Broj telefona je +385 98 997 4678, a r-mail: klaudija@hagerwerken.de.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -