NaslovnaProizvodiPredstavljamo: CC Lite

Predstavljamo: CC Lite

- Advertisement -

Petosna jedinica za suvo glodanje sa radom bez upotrebe komprimovanog vazduha, pogodna za skoro sve materijale od kompozita i cirkonijuma do CoCr sinterovanih metala, i diskove i blokove (opciono).

Zbog svoje inovativnosti i lakoće upotrebe, CC Lite je pogodan za zubne laboratorije i stomatološke ordinacije. Glavni motor: Visokofrekventno vreteno sa elektromehaničkom zamjenom alata (Njemačka). Broj obrtaja: 60.000 o/min. Snaga motora: 800 V. CC Lite sadrži držač za 17 rezača – 16 standardnih i AIRTOOL.

Debljina 10 – 40 mm, dostupan i dodatni držač za blokove. Za obradu kompozita, cirkonijum oksida, PMMA i CoCr sinterovanog metala. Rad bez upotrebe komprimovanog vazduha sa inovativnim AIRTOOL. Jednostavan rad sa integrisanim Interdent CAM softverom sa DIRECTMILL tehnologijom – bez plaćanja naknade za licencu.

Prednosti:
*Glodanje raznih materijala sa dimenzijama diska od Ø 98,5 mm, opcioni držač za diskove do Ø 110 mm ili držač do 6 blokova
*Integrisani CAM softver za direktno glodanje (otpakujte, povežite i počnite sa glodanjem!) sa maksimalnom slobodom u izboru materijala i otvoren za sav CAD softver.

*Komprimovani vazduh nije potreban zahvaljujući inovaciji CC Lite – AIRTOOL.
*AIRTOOL (patentiran) koristi svoje lopatice turbine za stvaranje protoka vazduha bez kompresora ili priključka za komprimovani vazduh, što pouzdano štiti radni prostor od prašine i strugotina uz pomoć usisne jedinice.

*Automatski mjenjač alata
*Optimalna efikasnost – maksimalna sloboda glodanja uz minimalne operativne troškove.
*Najveća raznolikost indikacija sa uglom rotacije na B osi od ± 35° i diskovima debljine do 40 mm.
*Koračni motori sa tačnošću ponavljanja od 3 mm.
*Lako servisiranje i laka upotreba.

*Lagana mašina i dizajn optimizovan za lak transport, fleksibilnost upotrebe i ekološki prihvatljivu isporuku.
*Tijelo od livenog aluminijuma za niske vibracije tokom rada.
*Brzo vrijeme obrade i najbolji proizvodni rezultati.
*Novo: C-držač za 90° tretman anteriornih zuba.

Dodatne informacije o proizvodu, cijeni i načinu isporuke, možete dobiti kod distributera za Crnu Goru, firme “Vuk Dental” . Brojevi telefona su 069 069 523, 069 081 438, a e-mail: vukdental@gmail.com

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -