Predstavljamo: Beautifil II LS, kompozit (SHOFU)

  Beautifil II LS (low shrinkage) je razvijen na osnovu dokazanog Beautifila II; on stomatolozima tkom rada garantuje nizak nivo skupljanja i maksimalnu estetiku. Najznačajnija karakteristika ovog univerzalnog kompozita je njegova jedinstven nizak nivo skupljanja pri polimerizaciji od samo 0,85 procenata. Osim toga, posjeduje odlična svojstva pliranja i optimalno odgovara nijansi prirodne strukture zuba.

  Materijal sadrži bioaktivne S-PRG filere koji djeluju kao održivi izvor i rezervoar fluora; oni trajno oslobađaju i dopunjuju ovaj element u tragovima zavisno od koncentracije u ustima – za restorativni tretman koji karakteriše dugotrajna stabilnost i prevencija karijesa. Korišćenje Beautifil II LS u kombinaciji sa all-in-one BeautiBond adhezivom, koji je dobro usklađen sa sistemom, dodatno će poboljšati preventivni efekat S-PRG filera.

  Beautifil II LS ima dobro uravnoteženi kameleonski efekat i kod dentina i gleđi, zahvaljujući svojoj prirodnoj refleksiji svetlosti. Osim toga, ovaj univerzalni kompozit lako se i brzo može može polirati.

  Indikacije

  Direktne prednje i posteriorne restauracije

  Popravke restauracija i proteza

  Prednosti

  Nisko skupljanje (<1%)

  Odlična svojstva poliranja i dugotrajan sjaj

  Visoka otpornost na abraziju i tvrdoću koja je pogodna za antagoniste

  Prenos prirodne svetlosti i difuzija

  Održivo otpuštanje fluora

  Opseg senke identičan sa Beautifil II

  Za sve detalje o proizvodu i cijeni  možete se obratiti distributeru, kompaniji Mikodental na brojeve telefona + 381 15/ 300-261, + 381 11/411-89- 48 i + 381 64/643-81-52, ili putem e-maila na dresu office@bestdentalshop.net.

  ,

  Kontakt forma

   

  Verifikacija

  Comments are closed.

  Sva prava zadržana, Gondor D.O.O.