NaslovnaObavještenjaOdlična čitanost i u oktobru, najviše posjeta iz BiH i Srbije

Odlična čitanost i u oktobru, najviše posjeta iz BiH i Srbije

- Advertisement -

Portal www. stomatologija.me je i protekli mjesec završio sa odličnim brojkama, kada je u pitanju čitanost. Imali smo 164.823 otvorene stranice i 48.957 pojedinačnih ulazaka.

Za deset mjeseci 2020. smo došli do impozantne brojke od 1.678.927 otvorenih strana.

Kada su u pitanju zemlje iz kojih je bilo najviše posjeta, ni u oktobru nas nisu iznevjerili čitaoci iz BiH i Srbije, a potom slijede Crna Gora, Hrvatska, Slovenija, Makedonija, Amerika, Njemačka…

Banjaluka, Sarajevo, Beograd i Podgorica su prednjačili kada su gradovi u pitanju. Čitali smo se i u Nikšiću, Budvi, Ulcinju, Baru, Kotoru, Zagrebu, Novom Sadu, Nišu, Tuzli, Mostaru…

„Mrtvu trku“ su vodili Banjaluka i Sarajevo. Iz ta dva grada je više od polovine ulazaka na portal kada je u pitanju BiH. Potom slijede Mostar, Tuzla, Bijeljina, Brčko, Doboj, Široki Brijeg, Bihać, Zenica.

Beograd je bio najaktivniji od svih gradova u Srbiji. Pratili su ga Novi Sad, Kragujevac, Niš, Čačak, Pančevo, Šabac, Kraljevo, Užice.

Podgorica je bila bez „konkurencije“ što se tiče gradova u Crnoj Gori, kao i svih prethdonih mjeseci. Naš portal se čitao i u Nikšiću, Budvi, Baru, Ulcinju, Herceg Novom, Kotoru, Bijelom Polju, Kolašinu, Pljevljima…

Nastavljen je trend povećane posjete prezentacijama (ordinacije, distributeri opreme, zubotehničke laboratorije), koje se nalaze na portalu. Svaka prezentacija je prosječno imala po desetak pregleda dnevno.

Bilo je tokom proteklog mjeseca i poziva za uključenje u našu regionalnu vajber grupu „Stomatologija.me – kursevi i seminari“. Grupa sada broji preko 800 članova. Da bi se priključili grupi, dovoljno je da pošaljete poruku na broj telefona +382 67 002 100 ili na e-mail: stomatologija.press@gmail.com.

I naša aplikacija za Android uređaje je, takođe, skidana. Preuzimanjem aplikacije se u prilici da u svakom trenutku dobijete aktuelne informacije iz svijeta stomatologije, kao i o svim važnim događajima, stručnjacima sa kojima razgovarama o svim temama iz ove oblasti medicine.

Procedura za skidanje je jednostavna. Na vašem Android uređaju, u Google play prodavnici ukucate stomatologija.me, i za par sekundi aplikacija će biti skinuta na vaš uređaj.

Brojke o čitanosti nas obavezuju da i u narednom periodu nastavimo istim putem kao i do sada i opravdamo povjerenje. Ostatite i dalje uz najčitaniji stomatološki portal u regionu, kako bi u svakom trenutku bili na izvoru aktuelnosti iz svijeta stomatologije.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -