NaslovnaEdukacijaNaredne sedmice u Beogradu održaće se Prvi Kongres prevetnivne stomatologije

Naredne sedmice u Beogradu održaće se Prvi Kongres prevetnivne stomatologije

- Advertisement -

Prvi Kongres preventivne stomatologije u organizaciji Klinike za dečju i preventivnu stomatologiju, Stomatološkog fakulteteta u Beogradu, Udruženja dečjih i preventivnih stmatologa Srbije i Sekcije za dečju preventivnu stmatlogiju SLD biće održan 16. i 17. decembra u Sava centru u Beogradu, saopštili su organizatori.

programKako se navodi u saopštenjima, ovo će biti idealna prilika za unapređenje znanja, ali i struke uopšte.

– Iskustva u radu, uspesi i uočene greške u terapiji biće dragoceni izvor novih saznanja koja ćete moći da podelite i prodiskutujete sa kolegama – saopštili su organizatori.

Predavači na kongresu će, biti eminentni domaći i strani stručnjaci iz oblasti dječje i preventivne stomatologije pa ćete prvog dana moći da čujete riječi prof. dr Momožira Carevića, prof. dr Alenke Pavlič, doc. dr Zoarn Mandinića, doc dr Danka Bakrčića, prof. dr Dejana Markovića, doc. Dr Nine Marković, doc. Dr Bojane Davidović i vzt protetičaraorane Šćekić. Kada jer iječ o drugom danu Kongresa moći ćete da predavanja će održati prof dr Mirjana Ivanović, doc dr Tamara Perić, prof dr Ivan Tušek, prof dr Andrijana Cvetković, prof dr Jovan Vojinović, doc dr Ivana Radović, dr sci Ana Vuković i Snežana Srdić.

Skup je akreditovan za stomatologe, ljekare, farmaceute, biohemičare, medicinske sestre, zdravstvene tehničare i stomatološke sestre sa 11 bodova za usmene prezentacije, devet bodova za poster prezentacije i osam bodova za pasivno učešće. Program možete pogledati na ovom linku.

Kotizacija za skup iznosi 2500 dinara, a uplata se vrši žiro račun Stomatloškog fakulteta u Beogradu 840-1122666-67, sa pozivom na broj 1617 i naznakom “I Kongres”.

Prijavljivanje se vrši na broj telefona 011 2682 984.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -