NaslovnaEdukacijaNapredna obuka za implantaciju i protetiku

Napredna obuka za implantaciju i protetiku

- Advertisement -

Kompanije COMMEKS, RHEIN83 i B&B DENTAL, organizuju u petak (29. septembar) edukativni skup “Napredna obuka za implantaciju i protetiku – napredna rješenja od uklonjivih do fiksnih nadoknada”.

“Poštovani stomatolozi, sa zadovoljstvom vas pozivamo na naš predstojeći događaj uživo u petak, 29. septembra 2023. godine, u 12:00 (Beograd/Rim/CET vrijeme), što odgovara 6:00 po njujorškom vremenu.

Ovaj događajće se odvijati prvenstveno na engleskom jeziku, sa kratkim uvodom na srpskom jeziku. Evo uvida šta možete očekivati:
Kratak uvod u B&B DENTAL i našu uzbudljivu saradnju sa B&B i RHEIN83. Stanis će pružiti sažet pregled i osnovne informacije o RHEIN83, bacajući svetlo na kompaniju i njenu ponudu.

Otkrijte sistem Ekvator sa uvodom u njegove osnove, preporuke i širok spektar kliničkih primjena. Istražite inovativni koncept OT Bridgea, zajedno sa osnovama, preporukama i uvidom u njegove kliničke primene.

Budite svjedoci zadivljujućih demo snimaka koji prikazuju rješenja za Ekvatore i OT Bridge, sa modelima iz stvarnog života i praktičnim uvidima.

Učestvujte u interaktivnoj sesiji pitanja i odgovora prilagođenoj ljekarima koji već koriste Ekvatore, ali mogu imati pitanja ili se suočiti sa izazovima u svojoj praksi. Dobijte dragocene savjete i trikove za optimizaciju Ekvatora u svom kliničkom radu. Na kraju, ali ne i najmanje važno, iskoristite priliku da lično vidite sve modele, pružajući izbliza iskustvo naših najsavremenijih rješenja.

Ne propustite ovaj ekskluzivni događaj, jer obećava da će biti i informativan i zanimljiv. Pratite nas za više detalja i link za pristup događaju uživo. Radujemo se vašem prisustvu! Ako imate bilo kakvih pitanja ili su vam potrebne dodatne informacije, ne oklevajte da se obratite, stoji u saopštenju EODC tima.

Događaj možete pratiti na sljedećem linku.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -