NaslovnaObavještenjaMedident od 7. do 9. oktobra

Medident od 7. do 9. oktobra

- Advertisement -

Sajam medicine i stomatologije održaće se po 45. put u Beogradu u terminu od 7. do 9. oktobra. Prošle godine ova manifestacija je otkazana zbog pandemije koronavirusa.

Medident je prestižna međunarodna manifestacija na kojoj domaći i strani izlagači predstavljaju stomatološku, medicinsku i laboratorijsku opremu i sredstva, farmaceutske proizvode i razne medicinske usluge.

Foto: sajam.rs

Međunarodni sajam medicine i stomatologije najveća je i najstarija manifestacija u svojoj oblasti u regionu.

Već više od četiri decenije predstavlja mjesto intenzivnih poslovnih susreta proizvođača, prodavaca i korisnika medicinske opreme, kao i mjesto na kome stručnjaci razmjenjuju i stiču nova znanja i iskustva.

Najpoznatiji domaći i inostrani proizvođači, uvoznici i distributeri medicinske, stomatološke i laboratorijske opreme svake godine pripremaju posebne popuste i promotivne cijene za učesnike i posjetioce Medident-a.

Foto: sajam.rs

Uz izložbeni, važan dio manifestacije je i prateći program, podijeljen u dva dijela – stručni (sa akreditovanim predavanjima) i promotivno-edukativni.

Na Medident-u 2019. godine bilo je 80 izlagača, od toga 30 inostranih iz 15 zemalja. Sajam je posjetilo oko 7.000 ljudi.

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -