NaslovnaEdukacijaKurs: Piezo tehnologija u oralnoj hirurgiji

Kurs: Piezo tehnologija u oralnoj hirurgiji

- Advertisement -

PIEZO kurs – SINUS LIFTING – sinus lift na jajima i ridge split na telećim kostima biće održan 21. marta u organizaciji Akord Dentala, predavač je predavač je Saša Đukić, dr.med.dent – Acteon Group. Program traje od 9 do 15 sati.

U društvu u kojem pacijenti žele imati manje invazivne i bezbolne tretmane, čak i kada govorimo o operaciji, mali detalji čine veliku razliku. Ovo predavanje će prikazati različite metode i protokole u implantologiji i oralnoj hirurgiji korišćenjem Acteon PIEZO uređaja.

Foto: akord-dental.com
Saša Đukić, dr.med.dent (Foto: akord-dental.com)

Cilj predavanja je da se vidi kako piezohirurgija može poboljšati svakodnevni tok rada sa kliničkog gledišta. Učesnici će imati priliku da isprobaju piezo uređaje, izvesti sinus lift i ridge spliting na modelima. Cijena kursa samo za ovaj termin 50,00€, inače 220,00€. Broj polaznika ograničen, pa na vrijeme obezbijedite učešće.

Foto: akord-dental.com

Mjesto održavanja: Trening centar Akord Dental Beograd (Kumodraška br. 42. Beograd-Voždovac). Za sva pitanja i prijave možete se informisati na e-mail: snezanaakord@gmail.com ili putem telefona + ‎381 63 11 17 200

- Advertisment -

POPULARNO

- Advertisment -